Dolar

32,3556

Euro

35,2428

Altın

2.325,07

Bist

9.079,97

Orgeneral Unal, Hatay'daki birlikleri ziyaret etti

Orgeneral Unal, Hatay'daki birlikleri ziyaret etti

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-13 14:05:33

Orgeneral Unal, Hatay'daki birlikleri ziyaret etti
Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Abidin Ünal, Hatay'daki 21. HAWK Batarya Komutanlığı ve 208 Numaralı Taşınabilir Hava Radar Kıta Komutanlığında incelemelerde bulundu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Orgeneral Ünal, Hava Savunma Komutanı Hava Korgeneral Nihat Kökmen ile 10 Şubat'ta Hatay'da bulunan 21. HAWK Batarya Komutanlığı ve 208 Numaralı Taşınabilir Hava Radar Kıta Komutanlığını ziyaret etti.

HAWK Sistemi'nde incelemelerde bulunan, görev ve faaliyetler hakkında bilgi alan Orgeneral Ünal, Hava Kuvvetleri Komutanlığınca icra edilen görevlerde envanterdeki hava savunma sistemlerinin kritik derecede önemli olduğunu belirtti.

Orgeneral Ünal, son dönemde gerçekleştirilen harekat süresince gösterdikleri başarılar ve ailelerinden uzakta olmalarına karşın üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle motivasyonları yüksek olan intikal personeline teşekkür etti.

Ziyaretinde Batarya Komutanlığının güvenlik yapısı ve ihtiyaçları ile ilgili de bilgi alan Orgeneral Ünal, güvenlik personeliyle yaptığı görüşmede teçhizatları inceleyerek, başarı dileklerini iletti.

Batarya Komutanlığına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından 208 Numaralı Taşınabilir Hava Radar Kıta Komutanlığına geçen Orgeneral Ünal, sistem ve güvenlik konusunda incelemelerde bulunarak, görev ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinde radar faaliyet durumları ile güvenlik konularının daha öncelikli olduğunu vurgulayan Orgeneral Ünal, personele görevlerinde başarılar diledi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara