Dolar

32,7453

Euro

34,7764

Altın

2.506,99

Bist

9.524,59

Orduspor'un Macar oyuncusu Krivacevic:

Orduspor'un Macar oyuncusu Krivacevic:

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-11 18:53:34

Orduspor'un Macar oyuncusu Krivacevic:
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'un Macar oyuncusu Tijana Krivacevic, artık kazanmak istediklerini, bundan sonraki tüm maçların kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi.

Krivacevic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, en ilginç sezonlardan birisini yaşadığını belirterek, "Sezon başından bu yana birçok maç oynadık ancak bunların bazılarını kazandık, bazılarını ise kaybettik. Bundan sonra ümit ediyorum ki kalan maçlarımızın çoğunu kazanırız" diye konuştu.

Takım olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Krivacevic, "Çok yoğun tempoyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık kazanmak istiyoruz. Bundan sonraki maçların hepsi birer final niteliğinde. Takım olarak bunun farkındayız" değerlendirmesinde bulundu.

Krivacevic, Ordu'da ve Orduspor'da mutlu olduğunu kaydederek, "İyi ki buradayım. Başarılı olmak için geldim. Oynadığım her maçta da elimden geleni yapıyorum. Özellikle taraftarımızın desteği bize güç veriyor. Hepsine teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Hatay Büyükşehir Belediyespor maçına da değinen Macar oyuncu, "Zor bir deplasman bizi bekliyor. Rakibimiz çok kuvvetli bir takım. Bizde ise son alınan mağlubiyetten dolayı moraller bozuk olsa da önümüzdeki maç için her şeyimizi vereceğiz. En azından ben vereceğimi umut ediyorum" diye görüş belirtti.

Krivacevic, Orduspor'u ligde tutmak için gayret göstereceklerini de sözlerine ekledi.

Haber Ara