Dolar

32,3641

Euro

34,9637

Altın

2.325,57

Bist

9.079,97

Orduspor'da açılan transfer tahtaları camiayı mutlu etti

Orduspor'da açılan transfer tahtaları camiayı mutlu etti

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-01 20:55:05

Orduspor'da açılan transfer tahtaları camiayı mutlu etti
Spor Toto 2. Lig ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Orduspor'da eski oyuncularına olan borçların ödenmesinin ardından transfer tahtalarının açılması camiada sevinçle karşılandı.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana gece gündüz çalışarak Orduspor'u içinde bulunduğu durumdan çıkartmaya çalıştıklarını söyledi.

El birliği ile çalışarak futbol ve basketbolda kapalı olan transfer tahtalarını açtırmayı başardıklarını belirten Pamuk, "Hem futbol hem de basketbolda kapalı olan transfer tahtalarının açılmasında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Enver Yılmaz'ın büyük emekleri olmuştur. Ayrıca Ordulu iş adamlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bizleri yalnız bırakmadı" dedi.

Enver Yılmaz başta olmak üzere destek olan herkese bütün camia adına teşekkür ettiğini ifade eden Pamuk, "Orduspor'un bundan sonra hak ettiği yerde olabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şimdi sıra taraftarlarımızda. Herkesi takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Herkesin Orduspor'u sahiplenme adına elinden geleni yaptığını da vurgulayan Pamuk, şunları kaydetti:

"Biz sokaklarda ve basında olmaz denileni yaptık. Bu süreçte emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Artık transfer tahtası açıldı. Bu süreç Orduspor'un borç yükünden kurtulması için bir sürecin başlangıcı olur umarım."

Pamuk, transfer tahtalarının açılmasıyla futbolda 12 oyuncuyla sözleşme imzaladıklarını, basketbolda ise görüşmelerin sürdüğünü ve anlaşılan oyuncuların kamuoyu ile paylaşılacağını sözlerine ekledi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara