Dolar

32,3722

Euro

35,0096

Altın

2.323,69

Bist

9.079,97

Orduspor basketbolda transfer yapabilecek

Orduspor basketbolda transfer yapabilecek

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-28 15:24:53

Orduspor basketbolda transfer yapabilecek
Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından Orduspor'a verilen transfer yasağının, mor-beyazlı kulübün borçlarını ödemesiyle kaldırıldığı bildirildi.

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz verdikleri gibi basketbolda transfer yasağını kaldırdıklarını belirterek, "Şimdi görüştüğümüz oyunculara tek tek resmi imzaları artıracağız" dedi.

Transfer yasağının kaldırılması için gece gündüz çalışarak eski oyunculara olan borçları ödediklerini söyleyen Pamuk, "Taraftarlarımızın ve camiamızın gözü aydın. Yeni sezonda Ordulular basketboldan mahrum kalmayacak" diye konuştu. Pamuk, her şeyin Ordulular ve Ordusporlular için olduğunu da vurguladı.

Transfer yasağının kaldırılması konusunda basketbol şubesi ve teknik heyetteki antrenörlerin gayretlerinin oldukça fazla olduğunun altını çizen Pamuk, "El birliği yapıp bu sorunun üstesinden geldik. Yeni sezonda iddialı bir takım izletmek için çalışmalarımıza başladık. İnşallah her şey daha güzel olacak" ifadelerini kulandı.

Başkan Pamuk, sırada futboldaki transfer yasağını kaldırmak olduğunu, burada işlerinin zor olmasına rağmen ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara