Dolar

32,3739

Euro

35,1007

Altın

2.324,58

Bist

9.079,97

OPET'in 'Temiz Tuvalet Tırları' Uşak'ta

OPET'in 'Temiz Tuvalet Tırları' Uşak'ta

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-29 14:53:33

OPET'in 'Temiz Tuvalet Tırları' Uşak'ta
OPET'in temiz ve sağlıklı bir toplum hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" nın yeni rotası Uşak oldu.

OPET'ten yapılan açıklamaya göre, son 1,5 ayda 27 şehre uğrayarak OPET istasyonlarında hijyen sağlayan ve malzeme tedariği yapan tırların bu seferki durağı Uşak idi.

Uşak'ta bulunan OPET istasyonlarını kontrol eden ekipler, malzeme tedariği yaptı ve sürücülere bilgilendirici broşürler ile temizlik kitleri dağıttı.

Söz konusu sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıkan "OPET Temiz Tuvalet Tırları", 3 ay içerisinde yaklaşık 10 bin kilometre yol yaparak, 30 şehirdeki 180 istasyonda hizmet verecek.

Projenin fikir lideri ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, projeyle 15 yılda 8 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini ifade etti.

Tuvaletlerin, bir ülkenin medeniyet göstergesi olduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Kampanyamız, bizim temiz ve sağlıklı toplum oluşturma mücadelemizdir. Temiz Tuvalet kampanyasını kendi istasyonlarımızda uygularken, 72 ili gezerek 6 milyon kilometre yol katettik. Köy ve kasabalarda halka, okullarda ise öğretmen ve öğrencilere seminerler verdik. OPET ve TSE iş birliğiyle halka açık tuvaletler için belirlenen standartların, İçişleri Bakanlığı tarafından iş yeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılınmış olması da OPET'in bu konudaki başarısını teyit ediyor."

Öztürk, sağlıklı bir gelecek için projelerini yaygınlaştırmayı sürdürdüklerinin altını çizerek, "Sektörümüzde 9 yıldır kesintisiz Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Marka seçilmemizde de bu kampanyamızın önemli etkisi olmasından memnuniyet duyuyoruz" değerlendirmelerini yaptı.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara