Dolar

32,3669

Euro

34,9585

Altın

2.324,59

Bist

9.079,97

OPET'in 'Temiz Tuvalet Tırları' Afyonkarahisar'da

OPET'in 'Temiz Tuvalet Tırları' Afyonkarahisar'da

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-31 13:40:50

OPET'in 'Temiz Tuvalet Tırları' Afyonkarahisar'da
OPET'in temiz ve sağlıklı bir toplum hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları"nın yeni rotası, Afyonkarahisar oldu.

OPET'ten yapılan açıklamaya göre, Afyonkarahisar'daki tüm OPET istasyonlarında hem malzeme tedariki yapıldı hem de sürücülere "temizlik ve hijyen" kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtıldı.

Türkiye'nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıkan "OPET Temiz Tuvalet Tırları", 3 ay içerisinde yaklaşık 10 bin kilometre yol yaparak, 30 şehirde 180 istasyonda hizmet verecek.

OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, proje ile 15 yıl içerisinde 8 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini ifade etti.

Tuvaletlerin bir ülkenin medeniyet göstergesi olduğunu dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Kampanyamız, bizim temiz ve sağlıklı toplum yaratma mücadelemizdir. Temiz tuvalet kampanyasını kendi istasyonlarımızda uygularken, 6 milyon kilometre yol katettik. Köy ve beldelerde halka, okullarda öğretmen ve öğrencilerimize seminerler verdik. OPET ve TSE iş birliğiyle halka açık tuvaletler için belirlenen standartların da İçişleri Bakanlığınca iş yeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılınmış olması, OPET'in bu konudaki başarısını teyit ediyor. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Sektörümüzde 9 yıldır kesintisiz, müşteri memnuniyeti en yüksek marka seçilmemizde de bu kampanyamızın önemli etkisi olmasından memnuniyet duyuyoruz."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara