Dolar

32,4615

Euro

34,7272

Altın

2.486,18

Bist

9.524,59

Onur Alkan'dan Buruk Ayrılık

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da orta saha oyuncusu Onur Alkan ile yollar ayrılırken, genç oyuncunun kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Onur, 'Gaziantep BŞB ile yollarımız ayrıldı. (SADECE) Kulüp personeline ve eski takım arkadaşlarıma hakkım helal olsun.. Teşekkür ederim' diyerek yönetime ve teknik ekibe sitemde bulundu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-25 13:14:25

Onur Alkan'dan Buruk Ayrılık
PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da orta saha oyuncusu Onur Alkan ile yollar ayrılırken, genç oyuncunun kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Onur, "Gaziantep BŞB ile yollarımız ayrıldı. (SADECE) Kulüp personeline ve eski takım arkadaşlarıma hakkım helal olsun.. Teşekkür ederim" diyerek yönetime ve teknik ekibe sitemde bulundu.

PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 2015-2016 sezonunda Karşıyaka'dan transfer ettiği ve art arda yaşadığı sakatlıklardan dolayı mavi-beyazlı ekiple sadece ligde ve kupada olmak üzere 5 maça çıkan Onur Alkan ile yollarını ayırdı. Genç oyuncu yaşadığı talihsiz sakatlıkların ardından takımdan ayrılır ayrılmaz kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Onur, mesajında yönetime ve teknik ekibe tepki gösterdi. Genç orta saha oyuncusu, "Gaziantep BŞB ile yollarımız ayrıldı. (SADECE) Kulüp personeline ve eski takım arkadaşlarıma hakkım helal olsun.. teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Haber Ara