Dolar

32,3294

Euro

35,0613

Altın

2.284,99

Bist

8.982,03

OMÜSEM'de eğitimler devam ediyor

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) 'Günlük Hayatta Stres ve Stres Yönetimi' semineri ve 'Satış Teknikleri' eğitim programlarını kamu kurum çalışanları, özel sektör çalışanları ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-27 16:40:21

OMÜSEM'de eğitimler devam ediyor
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) "Günlük Hayatta Stres ve Stres Yönetimi" semineri ve "Satış Teknikleri" eğitim programlarını kamu kurum çalışanları, özel sektör çalışanları ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Günlük Hayatta Stres ve Stres Yönetimi seminerinde Doç. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas; stres yaşantısının tanımı ve nedenleri, stres yaşantısına verilen tepkiler, stres yaşantısının sonuçları, savunma mekanizmaları ve stresle etkili başa çıkma yollarını katılımcılara anlattı.

Yrd. Doç. Dr. Evrim Erdoğan ise "Satış Teknikleri" eğitim programında aktif satış işi ile uğraşan veya satış mesleğinde kariyer yapmak isteyen katılımcılara; aktif satış konusunda kendilerini geliştirecek alternatif satış tekniklerini öğreterek satış yeteneklerini artırmaları sağlarken; satışın kimyası, satış elemanın özellikleri, müşteri analizi, satışta iletişim, satışta sunum, satışta ikna, satış süreci ve satışta kullanılabilecek tekniklere yer verdi.

OMÜSEM Eğitim Salonunda gerçekleşen eğitimlerin ardından yapılan törenle OMÜSEM Müdürü Prof. Dr. Canan Kazak tarafından katılımcılara "OMÜSEM Katılım Belgeleri" takdim edildi.

Prof. Dr. Kazak, katılımcıların takvimlerinde duyurdukları eğitimler haricinde almak istedikleri eğitimleri OMÜSEM'e bildirdikleri takdirde farklı konularda da eğitimlerin gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Haber Ara