Dolar

32,5867

Euro

34,7934

Altın

2.509,22

Bist

9.693,46

Ömer Çelik'ten AB'ye 'terörle mücadele' mesajı

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili olarak Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, 'Türkiye,IŞİD'e olan mücadelesini kendisi veriyor. Bu süreçte AB'yi de yanımızda görmek istiyoruz.' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-29 16:50:04

Ömer Çelik'ten AB'ye 'terörle mücadele' mesajı

Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili olarak açıklama yaptı. AB Bakanı Çelik, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ve bu zorlu süreçte Avrupa'nında Türkiye'nin yanında olması gerektiğini söyledi.

AB Bakanı Ömer Çelik'in konuşmasından satırbaşları;

"TERÖRLE MÜCADELE KARARLILIKLA DEVAM EDECEK"

Topyekün ortak eylem planı ortaya konulmalıdır. Dünyanın geleceğini kurgulayacak yolları ararken çifte standarlardan uzak durmalıyız. Bizim terörle olan mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Avrupayı'da yanımızda görmek istediğimizi ve onların sözlü olarak yaptıkları güzel yaklaşımları fiziki olarak da yanımızda görmek istiyoruz.

"DAEŞ'LE MÜCADELEMİZİ KENDİMİZ VERİYORUZ"

Türkiye DAEŞ'e olan mücadelesini kendisi veriyor. Terörle mücadele konusundaki kapasitemizin korunması gerektiğini görüyoruz. Terörle mücadele konusunda kapasitemizi düşürecek hiçbir teklife yaklaşmıyoruz. AB'de bu konuda kapasitemizi düşürecek bir yaklaşımda bulunmayacaklarını ilettiler. Bu konuları ayrıntılı bir şekilde alacağız.

Haber Ara