Dolar

32,3282

Euro

35,0649

Altın

2.282,13

Bist

8.998,75

Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum Projesi

Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde uygulanmakta olan, 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' isimli AB Projesi, ilçe sınırlarını aşarak, Çatalpınar ilçesine uzandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-30 14:48:25

Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum Projesi
Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde uygulanmakta olan, 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' isimli AB Projesi, ilçe sınırlarını aşarak, Çatalpınar ilçesine uzandı.

Çatalpınar ilçesinde okullarına devam edemeyen kız çocuklarının okullaştırılması amacıyla Çatalpınar Kaymakamlığı'nın himayesinde yürütülen " 'Okulum, Hayat Yolum' adlı yerel projeye, Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' isimli AB projesinden, 3 bin euroluk 1254 adet okuma kitabı ve bin 500 euroluk 58 takım YGS seti bir protokolle Çatalpınar Kaymakamlığı'na teslim edildi.

Kitap teslim törenine Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Akyol, Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatma Altuntaş, Proje Koordinatörü Cemal Şahin, Çatalpınar Kaymakamı Suat Hatam, Çatalpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kına ve diğer yetkililer katıldı.

Kitap teslimiyle ilgili olarak 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' Projesi Koordinatörü Fatsa İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cemal Şahin yaptığı açıklamada, "AB Projesi, 268 bin 735 euroluk bütçesiyle Ordu'da eğitim alanında yürütülen en büyük bütçeli projedir. Biz bu projeyi Kasım 2015 tarihinden beri uygulamaktayız. Projemizin şuan 8. ayı bitmek üzere. 31 Ekim 2016 tarihinde ise tamamen bitecek. Çatalpınar Kaymakamlığımızın yerelde yürüttükleri 'Okulum, Hayat Yolum' adlı projenin hedefleriyle, bizim projenin hedeflerinin uyuştuğunu gördük. Bu projenin koordinatörlüğünü yapan Ebru Keleş Hanım bakanlık vasıtasıyla bize ulaştılar. Biz de projemizde gerekli değişiklik ve yazışmaları yaparak, ilçemiz öğrencilerine 1254 adet okuma kitabı ve 58 takım YGS seti kazandırdık. Ben öncelikle bizlere bu fırsatı sunan Çatalpınar Kaymakamlığımıza, projenin değerli yürütücülerine teşekkür ediyorum. Bugün bir protokolle teslim ettiğimiz bu kitaplar, inşallah yavrularımızın okula devam etmesine ve onların ufuklarının açılmasına yardımcı olur. Her şey çocuklarımızın daha iyi bir gelecekle buluşması için" dedi.

Konuşmanın ardından kitap setleri yetkililere teslim edildi.

Haber Ara