Dolar

32,5298

Euro

34,8074

Altın

2.435,62

Bist

9.726,90

Oğuz Düzgün İstanbul'da kitaplarını imzaladı

Eğitimci yazar Oğuz Düzgün, Bağcılar Karacaoğlan İlkokulunda “Hz. Muhammed Evinize Gelse” adlı kitabının imza günü etkinliğine katıldı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-04 15:55:46

Oğuz Düzgün İstanbul'da kitaplarını imzaladı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bağcılar Karacaoğlan İlköğretim Okulu'nun birlikte düzenlediği “Anne-Çocuk Okuyor” projesi kapsamında, yazar Oğuz Düzgün'ün “Hz. Muhammed Evinize Gelse” adlı kurgu kitabının öğrenci velilerine okutulması uygun görüldü. Bu kararın ardından öğrenci velileri Oğuz Düzgün'ün ilgili kitabını temin ederek okumaya başladılar.

duzgun

Okul yönetimi ve okul aile birliğinin daveti üzerine Düzgün, öğrenci velilerine yönelik bir söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi. Yüzlerce öğrenci velisi, yazar Düzgün'ün gerçekleştirdiği söyleşi ve imza günü etkinliğine katılarak okumakta oldukları kitapları imzalattılar. Veliler, “Hz. Muhammed Evinize Gelse adlı kitabı çok beğendiklerini ve bu yüzden kitabı defalarca okuduklarını” belirttiler. Okurlarıyla buluşan Düzgün, velilerin kitabına gösterdiği ilgiden memnun kaldığını belirterek, Karacaoğlan ilkokulu yönetimine ve Okul Aile Birliğine teşekkür etti.

Haber Ara