Dolar

32,3194

Euro

35,0711

Altın

2.279,76

Bist

9.016,60

Nihat Zeybekçi: İsrail, işbirliği yapmamız gereken bir ülke

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İsrail ile anlaşma konusunda, 'İşbirliği yapmamız gereken bir ülkedir. O anlamda da bu hafta sonu iyi sonuçlar alacağımızı tahmin ediyorum' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-06-25 17:38:38

Nihat Zeybekçi: İsrail, işbirliği yapmamız gereken bir ülke

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'nin Beyağaç ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi. Beyağaç Kaymakamlığını ziyaret eden Zeybekci'yi kaymakamlık girişinde vatandaşlar ve çalışanlar karşıladı. Ziyarette Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan eşlik etti.

İSRAİL İLE ANLAŞMA

İsrail ile varılan anlaşmaya değinen Bakan Zeybekci, "İsrail ile inşallah bu hafta sonu, bizim istediğimiz yönde Cumhurbaşkanımızın koymuş olduğu özür dilenecek ve tazminat, Gazze'nin insani ihtiyaçlarının garanti karşılanması ile ilgili sonuçları alınacak. Bizim için İsrail önemli bir müttefik gerek ekonomik gerek askeri gerek stratejik anlamda işbirliği amaçladığımız, ülkemizin menfaatlerini en üst düzeyde maksimize edecek, ilişkileri tutacak kaydıyla. Böyle bir müttefik ülke. O anlamda da işbirliği yapmamız gereken bir ülkedir. O anlamda da bu hafta sonu iyi sonuçlar alacağımızı tahmin ediyorum. Ardından ırak'taki Suriye'deki bu sıkışıklığın ve sıkıntının giderilmesidir" ifadelerini kullandı.

Haber Ara