Dolar

32,5697

Euro

34,9273

Altın

2.427,49

Bist

9.722,09

Nihat Hatipoğlu çileden çıktı

Nihat Hatipoğlu, Iğdır'da 6 gün sonra çuvalla gömülmüş halde cesedi bulunan 6 yaşındaki Enes Tosun'un katiline sert sözler sarfetti.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-08 08:33:01

Nihat Hatipoğlu çileden çıktı

Canlı yayınlanan iftar programında vatandaşların sorularını yanıtlayan İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Iğdır'da yasak aşka tanık olduğu için acımasızca öldürülen Minik Enes'in katiline tepki gösterdi.

"YASAK OLAN, HARAM OLAN O İŞİ GÖRDÜ DİYE..."

Nihat Hatipoğlu, "Buraya gelirken haberlede gördüm. Şu iftar vakti, orucumuzu açmadan moralimizi sıfır yaptı, çıktı. Ya 6 yaşında bir çocuk yasak aşkı gördü diye kurban oldu gitti. Evli olan teyzesi herhalde yanılmıyorsam teyzesini ya da yengesini neyse bir erkekle görüyor. Haram olan, yasak olan o işi gördü diye 6 yaşında bir çocuğu önce boğuyorlar sonra gömüyorlar." dedi.

Hatipoğlu, "Allah sizin müstehakınızı versin diyeceğim ama Ramazan vakti demek istemiyorum. Sana havale ediyoruz Allah'ım. Bu ümmet kimi sana havale ettiyse 'Sen' onun hesabını gör Ya Rabbi." ifadelerini kullandı.

"BU İMANSIZLIK GÖSTERGESİ"

Ünlü ilahıyatçı, "Ya akrabası ya. 6 yaşında çocuğu yasak aşkı gördü diye toprağa gömüyor ya. Ramazan'dayız, oruç ayındayız. Yüce Allah bu rezillikleri görmüyor mu yani? Bu imansızlık göstergesidir. İmanı olan bunu yapar mı ya? Diyecek bir şey bulamıyoruz. Mengene sıkıyor bizi. Daralıyoruz yahu! Allah'tan korkun. Utanın." diye konuştu.

Haber Ara