Dolar

32,5779

Euro

34,8036

Altın

2.510,86

Bist

9.693,46

Niğde Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimi seçildi

Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-01 08:12:46

Niğde Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetimi seçildi
Niğde Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Başaran, oy birliğiyle yeniden Cemiyet Başkanlığına seçildi. Kayseriler İş Hanında bulunan cemiyetin salonunda gerçekleşen genel kurula cemiyet üyeleri katıldı.

Divanın oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan genel kurulda faaliyet hesap ve denetleme kurulu raporları okunarak ibrası yapıldı. Yapılan ibra sonunda faaliyet hesap ve denetleme kurulu raporları oy birliği ile kabul edildi.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Başaran yaptığı konuşmada: 'genel kurulumuzu başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Özellikle Niğde basınına ve Niğde'mize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Niğde medyasını kapsayan yeni yönetimle bundan sonra çok daha aktif, daha başarılı çalışmalar yürüteceğimize inanıyorum. Genel kurulla birlikte Niğde'deki bazı kesimler tarafından söylenen gazetecilerin birlik içerisinde olmadığına dair söylentilerinde bugünden sonra son noktayı koyacaktır.' diye konuştu.

Niğde Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetim kurulu üyeleri ise şöyle; Özgür Hakan Bilgili, Yasin Esen, Ali Nail Kadı, Alpaslan Düzgün, Süleyman Tuzcu, Fatih Mehmet Adaş, Halil Karaaslan, Yavuz Malkoç, Yasin Düzgün, Kıvanç Şimşek, Adnan Çelebi, Ismet Ünver,

Haber Ara