Dolar

32,3228

Euro

35,1013

Altın

2.301,52

Bist

9.079,97

Mustafa Reşit Akçay'dan Avrupa yorumu

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'yle ilgili 'İşimiz kolay değil ama bu gruptan çıkabiliriz neden olmasın' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-29 00:53:51

Mustafa Reşit Akçay'dan Avrupa yorumu
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi'yle ilgili "İşimiz kolay değil ama bu gruptan çıkabiliriz neden olmasın" dedi.

Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını belirten Akçay, "Ancak 2-0'dan sonraki duruşumuz rakibin cesaretini arttı. İçeri girerken 1 gol yemiş olmamız psikolojimizi daha da aşağıya çekti. İkinci yarı toparlandık ancak maçın son 15 dakikası aktif duruma geçmiş olsak da maçın galip gelme ortamını bulamadık. 2-0'dan 2-2 beraberlik belki kağıt üzerinde baktığınızda kötü gibi gözükebilir ama iki kulvarda giden bir takım olarak ve psikolojik takıntıları olduğuna inandığımız oyuncularımız var. Dolayısıyla bunları bir araya getirdiğimizde 1 puan ligde iyidir. Ancak oyuncularımızın ruhsal yorgunluktan söz ettiklerini düşünüyoruz. Bunlar üzerinde çalışıyoruz. Belki gerekirse dışarıdan psikologlardan yardım alacağız. Bu süreci atlatmak zorundayız" diye konuştu.

"Rakiplerle ilgili araştırmalara başladık"

Osmanlıspor'un katıldığı UEFA Avrupa Ligi hakkında değerlendirmelerde bulunan Akçay, "Avrupa takımlarıyla baş edecek morali doğal olarak oyunculardan alıyorsunuz. Siz o müsabakaların öncesinde bir takım konsantrasyon çalışmalarını yapmasanız da oyuncular o vitrine konsantre oluyor. Rakiplerimizle ilgili araştırmalara başladık. Ancak dediğim gibi Zürih bir klas aşağıda gibi gözükse de şu ana kadar oynadığı bütün müsabakaları aşağı yukarı kazanmış gibi görünüyor. İyi bir puan serisi yaptı. Villarreal belki İspanya'nın yumuşak takımlarından biri gibi gözükebilir ama sonuçta Villarreal bu. İşimiz kolay değil, ama bu gruptan çıkabiliriz neden olmasın. Biraz kadro derinliğimizi arttırmaya yönelik çalışıyoruz. Rotasyonlara başvuruyoruz. Umarım inşallah bunların sonuçlarını iyi alacağız. Süper Lig'de puan puandır. Yenemiyorsanız, yenilmeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Haber Ara