Dolar

32,3124

Euro

35,0594

Altın

2.279,50

Bist

8.970,46

Muhammed Ali Sosyal Tesisleri Pursaklar'ın hizmetinde

Efsane Boksör Muhammed Ali'nin isminin yaşatıldığı 'Pursaklar Belediyesi Muhammed Ali Sosyal Tesisleri' hizmete açıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-26 12:00:13

Muhammed Ali Sosyal Tesisleri Pursaklar'ın hizmetinde
Efsane Boksör Muhammed Ali'nin isminin yaşatıldığı "Pursaklar Belediyesi Muhammed Ali Sosyal Tesisleri" hizmete açıldı.

Pursaklar Belediyesi tarafından Yavuz Bulvarı üzerinde yapılan yeni spor salonundaki hazırlıkların tamamlanmasının ardından sosyal tesis ilçe halkının hizmetine açıldı. Çevre düzenlemesiyle birlikte estetik bir görünüme bürünen Muhammed Ali Sosyal Tesisleri, ilçe halkından yoğun ilgi gördü. Kısa sürede çok sayıda üyeye ulaşan sosyal tesis, son model teknoloji ile donatıldı. Müdavimlerin rahat ve verimli kullanımına göre dizayn edilen spor salonu, hafta içi 10.30 ila 21.30 saatleri arasında, hafta sonu ise 10.30 ila 20.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Üç aylık üyelik paketi halinde kayıt alan Muhammed Ali Sosyal Tesisleri Spor Salonu'nda erkek fitness salonu ve çocuk cimnastiği bulunuyor.

Muhammed Ali Sosyal Tesisleri içinde çocuk cimnastiği bölümü de açan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, profesyonel danışmanlar eşliğinde çocuklara eğitim verdiklerini açıkladı. Tebessüm şehrinde yaşayan çocukların en son teknoloji ve teknikler ile eğitildiğini belirten Başkan Çetin, "Amacımız çocuklarımızın profesyonel spor danışmanları eşliğinde, yeni teknikler öğrenerek spora başlamasıdır. Her zaman söylüyoruz; spor dostluk, kardeşlik ve dayanışma için vazgeçemeyeceğimiz bir değerdir. İnşallah çocuklarımızı, gençlerimizi bu bilinç ile eğitip, bayrağımızı dünyanın her yerinde gurur ve başarı ile dalgalandıracak sporcuların yetişmesine katkı sunacağız " dedi.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörü olarak bilinen ve bir dönem ringlerin yaşayan efsanesi olarak tabir edilen Muhammed Ali isminin Pursaklar'da yaşatılmasının önemine dikkat çeken Başkan Çetin, "Cesareti, duruşu ve kararlılığıyla tüm spor camiasına ilham kaynağı olan, yumruklarını mazlumlar için konuşturan Muhammed Ali'ye bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Muhammet Ali'nin hatırasına sahip çıkacağız ve onun spor anlayışını genç nesillere aktaracağız" diye konuştu.

Tesisin avlusunda kafeterya çalışmalarının da devam ettiğini belirten Çetin, yakın bir tarihte içerideki vitamin barı ve tesis avlusundaki kafeteryanın tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Tesisteki sportif hizmetlerden faydalanan vatandaşlar, yapımı devam eden kafeteryada ise dinlenerek vakit geçirebilecek.

Haber Ara