Dolar

32,3253

Euro

35,1507

Altın

2.295,71

Bist

9.056,53

Muğla'da yanan sazlıkta ceset bulundu

Muğla'da yanan sazlıkta ceset bulundu

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-28 23:09:22

Muğla'da yanan sazlıkta ceset bulundu
Muğla'nın Dalaman ilçesinde, yanan sazlıkta erkek cesedi bulundu.
Alınan bilgiye göre, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) arazisi Çayağzı mevkisinde sazlık alanda yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca ve Dalaman İtfaiye grup amirliği ve Dalaman Orman İşletme Müdürlüğüne ait ekipler, helikopter eşliğinde yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede söndürüldü. Bir otelin güvenlik müdürü Muharrem Kundakçı, yanan sazlıktan 5 saat sonra dumanlar yükseldiğini gördü. Alanı kontrol ettiği sırada yanmış erkek cesedi bulan Kundakçı, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri, cesedin 72 yaşındaki Recep Menekşe'ye ait olduğunu belirledi. Parkinson hastası olduğu öğrenilen Menekşe'nin elektrikli bisiklet ile Dalaman Çayı'na balık avlamak için geldiği ileri sürüldü. Menekşe'nin cesedi, Ortaca Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Cesedi bularak güvenlik güçlerine haber veren Kundakçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, rüzgar nedeniyle yangın yeniden başlamasın diye tekrar olay yerine geldiklerini söyledi.
Sazlık alanda bazı yerlerde yangının devam ettiğini belirten Kundakçı, "Yangın alanında ilerlerken gördüğümüz şeyin önce plastik bir manken sandık. Kokuyu algılayınca alanda ceset olduğunu tespit ettik. Gerekli mercilere haber verdik." dedi.

Haber Ara