Dolar

32,3308

Euro

35,1814

Altın

2.247,37

Bist

8.718,11

Mourinho geri dönüyor

Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Jose Mourinho İngiliz basınının Manchester United iddialarından hemen sonra Premier Lig'e geri dönebileceğinin sinyalini verdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-07 23:48:31

Mourinho geri dönüyor

BBC başta olmak üzere İngiltere'nin önde gelen gazete ve yayın kuruluşları, Manchester United yönetiminin Menajer Louis van Gaal'den memnun olmadığını yazıyor. Ada basını, bu nedenle yeni menajer arayışına başlayan United'ın Jose Mourinho ile görüştüğünü öne sürüyor. Eğer Mourinho ManU'nun başına geçerse, 2000'e kadar Barcelona'da yardımcılığını yaptığı van Gaal'in koltuğuna oturmuş olacak.

"YAKINDA İŞİMİN BAŞINDAYIM"

Aralık ayında Chelsea'nin üst üste kötü sonuçlar alması üzerine görevine son verilen Mourinho, bu konuyla ilgili İngiliz Daily Mail gazetesine konuştu. "Her zaman söylediğim gibi rekabeti seviyorum ve buna ihtiyacım var" diyen Mourinho "Futbol beni nereye götürecek bilmiyorum ama şu an çalışmıyor olmaktan mutlu değilim. Ailem, arkadaşlarım ve futbol benim hayatımı oluşturan şeyler ve bunlardan vazgeçmeye niyetim yok. Kendimi bildim bileli çalışıyorum ve 2000 yılından beri menajerlik yapıyorum. Futbol benim ruhumda var o yüzden yakında yeniden işimin başında olacağım" ifadelerini kullandı.

VAN GAAL İNANMIYOR...

Portekizli çalıştırıcının bu açıklaması, Ada basınındaki Manchester United iddialarını kızıştırsa da United Menajeri van Gaal, görevine son verileceği yönündeki haberler için "saçmalık" yorumunu yaptı. "Manchester United yönetimi ile Mourinho'nun şimdiden görüşmeye başladığına inanmıyorum" diyen van Gaal, İngiliz kulübü ile sözleşmesinin gelecek yıl sona ereceğini ve o zamana kadar takımın başında kalmak istediğini sözlerine ekledi.

Haber Ara