Dolar

32,5162

Euro

34,7877

Altın

2.421,27

Bist

9.747,45

Morhipo.com ile spor giyim markası Hummel arasında işbirliği

Morhipo.com ile spor giyim markası Hummel arasında işbirliği

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-02 15:31:31

Morhipo.com ile spor giyim markası Hummel arasında işbirliği
Morhipo.com, spor giyim markası Hummel ile yaptığı işbirliği kapsamında üyelerine kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya başladı.

Morhipo.com'dan yapılan açıklamaya göre, Hummel'in sportif kreasyonu ve yüzlerce ürünü, cazip fiyatlar ve özel hediyelerle birlikte "morhipo.com" üyelerini bekliyor.

Türkiye'de ilk defa yeni sezon ürünlerini ve özel kampanyaları aynı adreste buluşturan "morhipo.com", okula dönüş sezonu için Hummel ile işbirliği yaptı. Spor giyim dünyasının popüler markası Hummel'in gözde ürünleri, 1 Eylül'den itibaren morhipo.com'da yerini aldı.

Sportif yaşam tarzına uygun giyimi seven morhipo.com üyeleri, ayakkabıdan tişörte ve taytta kadar Hummel2ın sportif kreasyonundan yüzlerce ürüne özel fırsatlarla sahip olabilecek. Üstelik Hummel'in en özel ürünleri, ilk 15 gün boyunca sadece "morhipo.com" adresinde yer alacak.

Hummel ürünlerinden 150 liralık tutarında alışveriş yapan herkes, 60 lira değerinde sırt çantasına ücretsiz sahip olacak.

Morhipo.com ve Hummel iş birliği için renkli bir kampanya da hazırlandı. Kampanyanın yüzleri ise Survivor yarışmasının sevilen isimleri Pascal Nouma ve Merve Aydın oldu.

Haber Ara