Dolar

32,3495

Euro

34,9744

Altın

2.325,55

Bist

9.079,97

Modifiye tutkunları Samsun'da buluştu

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, Samsun Tuning Derneği ve JDM Samsun Grubu tarafından düzenlenen 'JDM Samsun Tuning Last Fest' organizasyonunda modifiye tutkunları bir araya geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-28 16:23:30

Modifiye tutkunları Samsun'da buluştu
Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, Samsun Tuning Derneği ve JDM Samsun Grubu tarafından düzenlenen "JDM Samsun Tuning Last Fest" organizasyonunda modifiye tutkunları bir araya geldi.

Kurupelit Marina'da düzenlenen "JDM Samsun Tuning Last Fest" organizasyonuna Karadeniz Bölgesi'nden ve çevre illerden 250'den fazla araç katıldı. Etkinlikte en iyi modifiye edilmiş yerli-Avrupa araç, en iyi modifiye edilmiş yerli araç, en iyi desibel, klasik araç gibi alanlarda yarışmalar düzenleniyor.

JDM Samsun Grup Başkanı Gökhan Cerrah, "Araçlarına gönül vermiş, araçlarını güzelleştirmiş, fabrikanın yaptığı araçlara daha fazla güzellik katmış araçlar burada buluştu. Bunların içinde en güzellerini en fazla emek verilenlerini seçeceğiz ödüllendireceğiz" dedi.

Samsun Tuning Derneği Kurucu Başkanı Yağız Açmak, "2005 yılından beri modifiye organizasyonları düzenliyoruz. Organizasyonumuzda araç ayırt etmeksizin tüm modifiyeli araçların katılımını sağlıyoruz. Ayrıca arkadaşlarımızın emeğine saygı olarak güzellik ve desibel yarışması düzenliyoruz. Ödüller veriyoruz. Ayrıca desteklerinden ötürü Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinliğe katılan modifiye tutkunu Zafer Keklik, "Hıza duyarlı motora ağırlık verdiğimiz bir aracımız var. Kupamız sağlam olsun bizim için yeterli. Egzoz motorun gücünden dolayı böyle ses çıkartıyor. Samsun'da böyle bir organizasyon olması güzel bir şey. Samsun'da tek eksik olan pist. Burada bir pistin olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara