Dolar

32,5779

Euro

34,8036

Altın

2.510,86

Bist

9.693,46

'Modifiye' tutkunları Kütahya'da buluştu

'Modifiye' tutkunları Kütahya'da buluştu

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-29 15:42:06

'Modifiye' tutkunları Kütahya'da buluştu
Kütahya'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen "Modifiye Otomobil Fuarı"nda yaklaşık 300 araç sergilendi.

Bir organizasyon firmasınca belediyenin desteğiyle Belediye Fuar Alanı'nda düzenlenen etkinlikte, Kütahya'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, Çanakkale, Balıkesir, Eskişehir, Afyonkarahisar, Muğla ve Zonguldak'tan katılımcılar araçlarını tanıtarak, bilgi paylaşımında bulundu.

Organizasyon firmasının yetkililerinden Hakan Demirtaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, fuarın büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Modifiye tutkunlarını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Demirtaş, "Modifiyeli araçlar arasında 'basıklık', 'desibel' ve 'güzellik' yarışmaları düzenliyoruz. Burada derece elde eden araç sahiplerine kupalar ve çeşitli hediyeler takdim edeceğiz." dedi.

Katılımcılara teşekkür eden Hakan Demirtaş, 3 Ekim'de Afyonkarahisar'da benzer bir etkinlik düzenleyeceklerini de dile getirdi.

Eskişehir'den 1976 model Murat 124'ü ile gelen Serhat Gürlü de klasik ve modifiyeli araç tutkusundan dolayı bu fuara katıldığını anlattı.

Modifiyeli araçların özel tasarlandığını dile getiren Gürlü, "Bu araçlarımız, özel olarak hazırladığımız ve özel günlerde kullandığımız araçlarımız. Aracımıza yaklaşık 10 bin lira masraf yaptık, ancak zevkin fiyatı olmaz." diye konuştu.

Haber Ara