Dolar

32,3194

Euro

35,0711

Altın

2.279,76

Bist

9.016,60

Milletvekili Serdengeçti ve Başkan Yazgı, sergiyi gezdi

Aksaray'da 'Dünden Bugüne Geleneksel Türk El Sanatları Aksaray'da Hayat Buluyor' temasıyla Türk El Sanatları Sergisi açıldı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-27 15:11:18

Milletvekili Serdengeçti ve Başkan Yazgı, sergiyi gezdi
Aksaray'da "Dünden Bugüne Geleneksel Türk El Sanatları Aksaray'da Hayat Buluyor" temasıyla Türk El Sanatları Sergisi açıldı.

Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesi tarafından organize edilen Hükümet Meydanı'nda açılışı gerçekleştirilen sergide Türkiye'nin farklı illerinden gelen 30'a yakın el sanatkarının eserleri yer aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Türk El Sanatları sergisinde geçmişten günümüze kadar uzanan ilginç sanatlar dikkat çekti. AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti de, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile birlikte tüm stantları tek tek gezerek sanat ustalarının yaptığı eserleri yerinde inceledi.

Milletvekili Serdengeçti, böylesine güzel sanat eserlerinin yer aldığı bir serginin Aksaray'da açılması ve halkın hizmetine sunulmasının çok güzel bir hizmet olduğunu ifade ederek, başta Belediye Başkanı Yazgı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Ara