Dolar

32,3655

Euro

34,9519

Altın

2.325,22

Bist

9.079,97

Mildon: 'Ekonomi dünyası olarak demokrasinin ve seçilmiş hükümetin yanındayız'

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, 'Ekonomi dünyası olarak demokrasinin, seçilmiş hükümetin, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin arkasındayız' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-24 11:29:44

Mildon: 'Ekonomi dünyası olarak demokrasinin ve seçilmiş hükümetin yanındayız'
Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, "Ekonomi dünyası olarak demokrasinin, seçilmiş hükümetin, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin arkasındayız" dedi.

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, 15 Temmuz Cuma günü TSK içerisine sızan bir grup FETÖ'cü askerin yaptığı darbe girişimine yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi. Darbelerin Türkiye Cumhuriyeti'ne tarihi boyunca bedeller ödettiğini ifade eden Mildon, "15 Temmuz gecesi hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen kalkışma hareketi, Sayın Cumhurbaşkanımızın eşsiz liderliği ve Türk halkının gerçek liderinin arkasında kenetlenmesi ile bastırılmıştır. Türk halkının üzerine bomba ve kurşun yağdıracak kadar haysiyetsiz ve alçakça davranan bu terör örgütü, vatansever Türk askerinin ve kahraman Türk polisinin, destan yazan yüce Türk milletinin karşı koymasıyla darbecilere en sert şekilde cevap verilmiştir. Türkiye'yi zifiri bir karanlığa sürükleyecek olan bu terör örgütüne karşı tüm halk olarak birlik olmak zorundayız. Ekonomi dünyası olarak demokrasinin, seçilmiş hükumetin, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve yüce Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin arkasındayız" dedi.

Çanakkale Valisi Hamza Erkal, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan'ın darbe girişimini Çanakkale'de önlediklerini belirten Mildon, "Çanakkalemizde tüm darbe kalkışmaları Sayın Valimiz Hamza Erkal ve Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan'ın önderliğinde kahraman Emniyet Teşkilatımız ve kararlı şekilde hareket eden gerçek Türk askerinin güçlü müdahalesi ile amacına ulaşamamıştır. Demokrasiye bağlılığıyla ün salan Çanakkale halkının ilk andan beri ülkesini ve geleceğini meydanlarda cansiperane savunması takdirin en büyüğüne layıktır. Geçmişte devletin tüm kurumlarında iş yapar gibi görünen ihanet çetesi üyelerinin devletin dibine yerleştirmek istedikleri dinamit kendi ellerinde patlamıştır. Ülkemizin güçlü geleceği, halkımızın birlik ve beraberliği ile tüm siyasi ve ekonomik alanlarda hükümetimizin uygulayacağı kararlarla parlamaya devam edecektir. İhanet çetesinin oluşturmaya çalıştığı karanlık ortam, 15 Temmuz sonrası hükumetimizin uyguladığı başarılı ekonomik ve siyasi politikalarla bertaraf edilmiş, verilmek istenen zarar ortadan kaldırılmıştır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünün gerçekçiliği bugün yüce Türk milleti tarafından tekrar tüm dünyaya gösterilmiştir. Bundan sonra bizlere düşen ülkemiz ve geleceğimiz için hiçbir siyasi ve ekonomik kaygı gözetmeden, tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet gayemizi sürdürmek için canla başla çalışmaktır" ifedelerini kullandı.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara