Dolar

32,3242

Euro

35,0821

Altın

2.308,24

Bist

9.079,97

MHP’li Özdağ: Başbakan kimse başarılı odur

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, 'Partisini iktidar yapamayan bir genel başkan başarılı değildir. Başbakan kimse başarılı odur' dedi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-03 13:09:32

MHP’li Özdağ: Başbakan kimse başarılı odur

İHA'nın haberine göre, Çankırı'da partililerce karşılanan Özdağ, bir otelde düzenlenen kahvaltı programında partililere seslendi. MHP'de kongre yapılmadığı takdirde Ağustos ayında erken genel yapılacağını ifade eden Ümit Özdağ, "Ağustos'ta erken genel seçim planlayanlar MHP'nin kongresinin olmayacağını varsayıyor. Dün akşam AK Partili bir bakanın bana söylediği buydu. Dedi ki, 'MHP kongresi yaptırılmayacak ve Ağustos'ta erken genel seçime gidilecek'. Ben de sayın bakan bana bilmediğim bir şey söyle dedim. Bunu ben zaten biliyorum. Ama değişik olursa 2019. Çünkü 2019'a kadar bir çok şey değişebilir" ifadelerini kullandı.

"BAŞBAKAN KİMSE BAŞARILI ODUR"

MHP yönetiminde değişimden yana olduğunu ifade eden Ümit Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başarılı olamadığını savundu. "Genel seçimlerde iktidara gelemeyen genel başkan nasıl başarılı oluyor?" diye soran Özdağ, "Başbakan kimse başarılı odur. Partisini iktidara taşıyamayan bir genel başkan, başarılı bir genel başkan değildir" şeklinde konuştu. Özdağ, toplantının sonunda partililerden gelen soruları cevapladı.

Haber Ara