Karakter boyutu :






CIA'den Türkiye'ye 11 Eylül uyarısı
CIA'nın Türkiye başta olmak üzere 6 ülkeyi 11 Eylül benzeri bir saldırı olabileceği konusunda uyardığı ortaya çıktı.
Perşembe 09.07.2009 - 08:12
Temmuz ayının ilk günlerinde gelen istihbari bilgiyi değerlendiren Türkiye ise güvenlik önlemlerini arttırdı.
Amerikan ve Alman gizli servislerinin, 15 ila 20 teröristin, uçak kaçırma tarzında büyük eylemler gerçekleştirmek üzere başta Türkiye olmak üzere bazı Batılı ülkelere sızdığı yolunda ihbarda bulunduğu öne sürüldü.
Batılı gizli servislerin, Ankara'yı özellikle Tel Aviv ve ABD destinasyonlu uçaklara yönelik eylemler konusunda uyardığı iddia edildi.
İsrail istihbarat kaynaklarına yakınlığıyla bilinen Debka sitesinin haberine göre Amerikan ve Alman gizli servisleri, Pakistan ve Cezayir'de uçak kaçırma ve uçakları havada imha etme eğitimi alan 15 ila 20 teröristin, Türkiye, İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya gibi bazı Avrupa ülkelerine ve Mısır'a gizlice giriş yaptığını saptadı.
TÜRKİYE ÖNLEM ALDI
İddiaya göre Temmuz ayının ilk günlerinde Türkiye'nin de aralarında bulunduğu ülkelere sızan teröristlerin izini sürmeye çalışan Alman ve Amerikan anti-terör kuruluşları, başta Ankara olmak üzere ilgili ülkeleri uyardı.
Site, 4 Temmuz'dan itibaren Türk havaalanlarında güvenlik önlemlerinin üst düzeye çıkarıldığını ve alarm durumunun halen sürdüğünü de iddia etti.
YENİŞAFAK
kusura bakmayın:.
cafer özdemir
fatoş ve fatoşun yazısına destek veren arkadaş kusura bakmayın türkiye cumhuriyetinin yarısı övüyorsa tayyibi sizin bi öneminiz yok anladınız umarım....
20.08.2009 11:31:18
Fatoşun Yazısına Destek
Esad
Fatoşcum helal olsun san çok güzel bir yazı ol yazmıssın sana canı gönülden katılıyorum Tayibin ne ldugunu bu halk biliyor ama halkımız hala çok cahil tayip de cahilleri bulup 2 ekmege satın alıyor varoşlarımız kendilenini yetiştirmeli yoksa bu ülkenin adı bile yakında degişir.
28.07.2009 11:22:59
fetos
cengiz coban
timeturk siz feytullahcımısınızzz ne bu haberler hep tayyibi ovunyorsunuz yazarlar dinden cıkmıs yobazlar gibi bırakın bu ayakları yasasın TÜRKİYE CUMHURİYETİ ,TÜRKLER,ATATÜRK ,LAİKLİK yazımı silmeyinnnn
22.07.2009 14:21:03
Piyasalar
| Alış | Satış | |
| Euro | 2,111 | 2,124 |
| Dolar | 1,479 | 1,488 |
| Sterlin | 2,457 | 2.475 |
RÖPORTAJ
Foto Galeri










Yunanistan'da şok önlemler 

