Dolar

32,3462

Euro

35,0564

Altın

2.309,54

Bist

9.079,97

Meydanda 'demokrasi nikahı'

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, demokrasi nöbetinde Melek ve Serkan Çınar çiftinin nikahlarını kıydı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-25 14:26:45

Meydanda 'demokrasi nikahı'
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, demokrasi nöbetinde Melek ve Serkan Çınar çiftinin nikahlarını kıydı.

Milli iradeye sahip çıkmak için ilk günden itibaren binlerce kişinin bir araya geldiği 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, farklı bir törene ev sahipliği yaptı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, demokrasi nöbetinde Melek ve Serkan Çınar çiftinin nikahlarını kıydı. Genç çiftin nikahını böylesine anlamlı bir yerde kıymaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Edebali, "Melek ve Serkan kardeşlerimin nikah akitlerini 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda, milli iradeyi temsil eden insanlarımızın fahri şahitliğinde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Edebali, "Gelin ve damat kardeşlerimin hayatlarındaki en önemli anlarını milletimizin darbeye 'dur' diyerek geçit vermediği bu yerde yaşamak istemeleri, bizim aydınlık yarınlarımız için umut verici. Demek ki milli iradenin temsilcileri için mutluluğu yaşamanın zamanı ve mekanı önemli değil. Bu nikah hem çiftimiz için hem de benim için çok önemli bir hatıra olacak. Kendilerine mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Demokrasi nöbetinde yeni bir hayata "merhaba" diyen Çınar çifti ise, ömür boyu unutamayacakları bir an yaşadıklarını söyleyerek, "Bizim mutluluğumuz kadar milletimizin huzur ve mutluluğu da önemli. Onun için hem demokrasi nöbetimizden geri kalmamama hem de mutluluğumuzu daha fazla ertelememek adına nikahımızı meydanda kıymak istedik. Bu isteğimizi geri çevirmeyen ve nikahımızı kıyan Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür ediyoruz" dediler.

Haber Ara