Dolar

32,5981

Euro

34,8721

Altın

2.494,36

Bist

9.593,89

Mete Yarar'a yönelik silahlı saldırı

Mete Yarar'a yönelik silahlı saldırı

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-31 18:17:31

Mete Yarar'a yönelik silahlı saldırı
Kadıköy'de güvenlik uzmanı Mete Yarar'ın uğradığı silahlı saldırıya ilişkin adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen Yarar'ın oğlunun eski iş ortağı şüpheli kardeşler Gökalp K. (37) ile Gökhan K. (34), soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi.

Savcılık, ifadelerinin ardından şüphelileri tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, dosyada somut delil bulunmadığı, firari şüphelinin olayı tek başına planlamış olabileceği, bu şüpheliler ile firari şüphelinin suça ortaklık konusunda illiyet bağının kurulamadığı gerekçesiyle, Gökalp K. ve Gökhan K'nın serbest bırakılmasına karar verdi.

Mete Yarar, önceki gün, Suadiye Bağdat Caddesi'nde silahlı saldırıya uğramış, olaydan yara almadan kurtulmuştu. Polis ekiplerince, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatılmış, bu kapsamda 2 kişi gözaltına alınmıştı.

Öte yandan soruşturmayı yürüten ekipler, olayla ilgisi bulunan şüpheli 2 kişinin daha yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Ara