Dolar

32,3595

Euro

35,0062

Altın

2.323,05

Bist

9.079,97

Mersin İdmanyurdu'nda yeni sezon hazırlıkları

Mersin İdmanyurdu'nda yeni sezon hazırlıkları

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-04 22:32:39

Mersin İdmanyurdu'nda yeni sezon hazırlıkları
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu, Hollanda kampını tamamlamasının ardından hazırlıklarına Mersin'de devam etti.

Kırmızılı-lacivertli ekip, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi'ndeki gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, çalışmada tüm oyuncular hazır bulundu.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, oyuncularının Hollanda kampındaki performanslarını beğendiğini, takım olarak her maçta giderek yükselen bir grafikleri olacağına inandığını kaydetti.

Ankara'da düzenlenecek 49. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi Dörtlü Futbol Turnuvası'na hazırlandıklarını hatırlatan Bakkal, hazır bir kadroyla orada bulanacaklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Çok şükür, şu an sakat oyuncumuz olmadan 25 kişi antrenman yapıyoruz. Bu da benim için ayrı bir artı. Burada birbirine inanan ve birbirini seven bir grup var. Bu da bize başarıyı getirecektir. Hazır bir takıma geldiğim için mutluyum. Güzel bir şehir ve coşkulu bir taraftar var. İyi futbol oynayarak güzel sonuçlar alırız diye düşünüyorum."

Mersin İdmanyurdu'nun transfer yasağını kendileri için bir avantaj olarak gördüğünü, iç huzurun sağlanması adına bu duruma olumlu tarafından baktığını anlatan Bakkal, "Konuyu bilerek göreve geldim ve aksi bir şey söylemem mümkün değil. Hedefimiz geçen seneki başarıyı yakalamak ve takımın oynadığı pozitif futbolu devam ettirmek" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, sezonun ilk maçında Beşiktaş'ı ağırlayacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik adam, zorlu bir müsabaka olacağını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Sezonun ilk maçını Beşiktaş'a karşı taraftarımız önünde oynayacağız. Bu yüzden iyi bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Önemli olan sadece Beşiktaş maçını değil, tüm ligi istikrarlı bir şekilde bitirmek. Çünkü temposu gittikçe yükselen bir takımımız var. Zor bir maç ama benim mantalitem kazanmak için oynamak. Biraz da üretken oyuncuların devreye girmesi, önümüzdeki maçları bizim adımıza olumlu hale getirecektir. Benim için asıl önemli olan ligdeki istikrardır."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara