Dolar

32,3068

Euro

35,0599

Altın

2.307,54

Bist

9.079,97

Mersin İdmanyurdu'nda hedef Sivasspor karşısında galibiyet

TFF 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu, ligin 2. haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, ilk maçta yaptıkları basit hatalardan dolayı mağlup olduklarını ifade ederek, 'Sivasspor maçında daha iyi performans bekliyorum. Oyuncularımız çalıştıklarımızı sahada zamanında uygularsa, biz sahadan puan veya puanlarla ayrılırız' dedi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-25 12:16:44

Mersin İdmanyurdu'nda hedef Sivasspor karşısında galibiyet
TFF 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu, ligin 2. haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, ilk maçta yaptıkları basit hatalardan dolayı mağlup olduklarını ifade ederek, "Sivasspor maçında daha iyi performans bekliyorum. Oyuncularımız çalıştıklarımızı sahada zamanında uygularsa, biz sahadan puan veya puanlarla ayrılırız" dedi.

Geçen yıl TFF 1. Lig'e düşen Mersin İdmanyurdu, ilk maçında Yeni Malatyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Teknik Direktör Levent Arıkdoğan yönetiminde, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Güney ekibi, bu maçı kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor. Son idmanda daha çok taktik ve yan top çalışan kırmızı-lacivertli ekip, idmanı çift kale maça yaparak tamamladı.

İdman sonunda Yeni Malatyaspor ve Sivasspor maçlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, ilk maçlarını mağlup olarak geride bıraktıklarını belirterek, "Futbolcularımızın çoğu bu ligde ilk kez forma giydiler. Ancak iyi mücadele ettiler. Oyuncularımızdan daha heyecanlı olmalarını bekliyorduk ama ummadığımız şekilde sakin, iyi mücadele ederek, akıllı oynadılar. Özellikle ikinci yarı iyi oynadık. Baktığınız zaman yediğimiz gollerdeki ufak hatalar maçın bu şekilde olmasını sağladı. Biz kesinlikle bir daha bu hataları yapmayacağız. Çünkü yaptığımız hatalar hiçbir zaman yapılmayacak hatalardı. Özellikle son goldeki hata yapılacak bir hata değildir. Hataların hepsini konuştuk, tartıştık ve analiz yaptık. 3. golde hakem düdüğü çalmadan oyunu bıraktılar ve gol yedik. Belki de son dakikada 2-2 olacak maçı 3-1 kaybettik. Maç orada koptu zaten" diye konuştu.

Futbolcuların genç olmasına rağmen layıkıyla sahada yer aldığını vurgulayan Arıkdoğan, "Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Ancak daha iyi oynamaları ve mücadele etmeleri gerekir. Yeter ki ilk maçta yaptığımız hataları yapmayalım. İstediğim taraftarlarımız biraz daha sabır göstersinler. İnşallah Başkanımız eski oyuncularımızdan Ricardo Pedriel, Güven Varol, Tita, Servet Çetin'le her gün konuşuyoruz. Abdul Khalili zaten bizim oyuncumuz. İnşallah bunlarla tekrar birlikte olacağız. En azından hepsiyle de olmasa 4'ü olur, 3'ü olur ama olmasını istiyoruz. Bu konuyu da çözmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz galibiyet"

Sivasspor maçında futbolcularından daha iyi bir performans beklediğinin altını çizen Arıkdoğan, "Her maça çıkarken hedefimiz belli, galibiyet. Hangi maça mağlup olmak için çıkılır ki. Her takım rakibi kim olursa olsun hep galibiyet için sahaya çıkar. Belki hedefinin karşılığını alır belki almaz ama kaybetmek için hiçbir zaman maça çıkılmaz. Bizde kazanmak için sahaya çıkacağız. Oyuncularım artık nerede, nasıl, ne yapacaklarını biliyorlar. Sahada oyuncularımız bunu geciktirmeden yaparlarsa, biz sahadan puan veya puanlarla döneriz. Taraftarlarımızı da burada güldürürüz. İlk puan ve puanlarımızı orada almak istiyoruz. Biz bunu bekliyoruz" dedi.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara