Dolar

32,5863

Euro

34,8427

Altın

2.506,94

Bist

9.673,52

Melih Gökçek'ten Ahmet Hakan sürprizi

Melih Gökçek, Ahmet Hakan'ı evinde ziyaret etti...

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-04 19:04:21

Melih Gökçek'ten Ahmet Hakan sürprizi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, saldırıya uğrayan gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'u evinde ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Sosyal medya hesapları üzerinden sıkça tartışmaları ile bilinen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kısa süre önce evinin önünde saldırıya uğrayan Hürriyet yazarı ve CNNTürk program sunucusu Ahmet Hakan Coşkun'a 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyareti sonrası böyle saldırıların tasvip edilemeyeceğini söyleyen Gökçek, saldırının arkasında Türkiye'yi kaos ortamına sürüklemek isteyenler olduğunu ve polisin bir önce olayı aydınlatmasını beklediğini ifade etti.

COŞKUN'A SALDIRI

Ahmet Hakan Coşkun, 1 Ekim'de yaptığı televizyon programının ardından aracıyla Teşvikiye'deki evinin önüne geldiği sırada başka bir otomobilden inen 4 kişi tarafından darp edilmiş, göğsünden ve yüzünden yaralanan Coşkun, hastaneye kaldırılmıştı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığı tespit edilerek yakalanan şüpheliler Ahmet G, Kamuran E, Fuat E. ve Uğur A'nın yanı sıra, Soner A, Yahya Kemal G. ve Nezih Ö'yü de gözaltına almıştı. Şüpheliler tutuklanarak adliyeye sevk edilmişti.

Haber Ara