Dolar

32,5507

Euro

34,7806

Altın

2.494,31

Bist

9.524,59

Meclis'te diplomatlar böyle uyarıldı: Bacak bacak üzerine atmayın

Dün Meclis'te gerçekleşen 23 Nisan özel oturumunu locadan izleyen yabancı diplomatlara 'bacak bacak üstüne atmayın' uyarısı geldi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-04-25 12:02:37

Meclis'te diplomatlar böyle uyarıldı: Bacak bacak üzerine atmayın

TIMETURK | HABER MERKEZİ

TBMM Genel Kurulu, dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İsmail Kahraman'ın başkanlığında özel gündemle toplandı. Toplantıyı Kordiplomatik locası olarak adlandırılan locadan yabancı ülkelerin Ankara Büyükelçileri izledi. Ön sırada oturan diplomatlardan bazıları bacak bacak üstüne attı. Bunu gören görevli, diplomatları uyardı.

O anlar ise Sözcü fotomuhabiri Zekeriya Albayrak'ın objektifine böyle yansıdı.

2_146

3_111

POSTA MANŞETE TAŞIDI

Posta gazetesi konuyu bugünkü manşetine taşıyarak "YASAK SERBEST" manşeti attı.

Gazete, kavga etmenin serbest, bacak bacak üzerine atmanın yasak olduğunu ifade ederek, uygulamayı eleştirdi.

yy

"NORMAL"

Hürriyet Yazarı Deniz Zeyrek de konuyu bu sabah CNN Türk ekranlarında değerlendirdi. Parametre programında gündeme gelen konu ile ilgili Zeyrek, "Bunu normal karşılıyorum. İngiltere Parlamentosunda da - eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül döneminde de yaşanmıştı - yanınıza görevliler veriyorlar ve size sürekli 'sessiz olun, şöyle davranmayın, şunu yapmayın' uyarıları yapılıyor. Meclis'teki uygulamayı da yadırgamıyorum. Fakat 'saygı' bu şekilde sağlanır mı veya kavga  görüntüleri konusu ayrıca tartışılabilecek bir şey" dedi.

 

Haber Ara