Dolar

32,5238

Euro

34,9344

Altın

2.438,27

Bist

9.716,77

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklandı

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-06-22 21:37:47

Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu
Manavgat ilçesinde polisin bir fırına düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 25 gram eroin ve 10 gram toz esrar ele geçirildi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri Manavgat'ın Çakalderesi mevkisinde bir fırınında uyuşturucu satıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler, bir süre takibin ardından iş erine operasyon düzenledi. Operasyonda fırının işletmeciliğini yapan E.Ö'ün üzerinde ve iş yerinin değişik bölümlerinde satışa hazır vaziyette 25 gram eroin ve 10 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. E.Ö'nün ekipleri görünce üzerinde bulunan eroin paketlerinden birini ekmek kesme makinesinin içerisine döktüğü belirlendi.

Ekiplerin arama yaptığı sırada fırının imalathane kısmının sağlıksız olması nedeniyle Manavgat Belediyesi zabıta ekiplerine haber verildi. Fırın uygunsuz şartlarda hizmet verdiği gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Polis ekipleri tarafından E.Ö. ile iş yeri çalışanı Y.K. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan E.Ö. tutuklandı. Y.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Haber Ara