Dolar

32,3646

Euro

34,9562

Altın

2.325,40

Bist

9.079,97

'Maliye maçını kazasız belasız atlatmak istiyoruz '

'Maliye maçını kazasız belasız atlatmak istiyoruz '

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-27 15:45:03

'Maliye maçını kazasız belasız atlatmak istiyoruz '
Erkekler Voleybol 1. Lig'de Maliye Milli Piyango'yu konuk edecek İnegöl Belediyespor'da, antrenör Ali Bahadır Aksoy, müsabakayı kayıpsız geçmek istediklerini söyledi.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bir maç trafiğine girdiklerini belirtti.

Ligde iyi bir çizgi yakaladıklarını ifade eden Aksoy, "Fenerbahçe karşısında deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Maliye Milli Piyango takımı ile de bu hafta sonu maçımız var. Kritik bir maç. Ciddi ve zor bir rakiple oynayacağız ama üstesinden gelebilecek bir takımımız var" dedi.

Aksoy, ekip olarak her geçen gün üzerine koyarak devam etmek istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Maliye maçını kazasız belasız atlatmak istiyoruz. Takımda eksiğimiz yok. Tam kadro çalışmamız devam ediyor. Tabii ki yoğun bir atmosferlik maç trafiğine girdik. Biraz yorgunluğumuz var ama bir sakatlık söz konusu değil. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Devamlı söylüyorum, taraftarlarımız itici bir güç. Onlarla beraber bu sevinci paylaşmak istiyoruz. Şu anda biz yapabildiğimiz kadar yukarıya çıkmak istiyoruz. Her rakip bizim için önemli. Hiç bir rakibi küçümsemiyoruz veya gözümüzde büyütmeden maça çıkıyoruz. Elimizden geleni yapıp, galibiyet almak istiyoruz."

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara