Dolar

32,5244

Euro

34,9814

Altın

2.431,49

Bist

9.806,23

Maliye Bakanı Ağbal:

Maliye Bakanı Ağbal:

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-27 02:11:35

Maliye Bakanı Ağbal:
Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşımızın 1 Kasım seçimlerinde bize gösterdiği teveccühün karşılığında durmak yok, yola devam. Çalışacağız, gayret edeceğiz" dedi.

Erzurum'dan karayolu ile memleketi Bayburt'a gelen Ağbal, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

AK Parti İl Başkanlığı binası önünde kendisini karşılayan vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Bakan Ağbal, 1 Kasım seçimlerinde Bayburt'un, Rize ve Konya'nın ardından AK Parti'ye en güçlü desteği veren il olduğunu belirtti.

Ağbal, 1 Kasım akşamında İslam aleminin bütün coğrafyalarında kalplerin güm güm attığını ifade ederek, "Çünkü herkes biliyordu ki Türkiye dimdik ayaktaysa, İslam alemi de dimdik ayaktadır" diye konuştu.

Türkiye'nin 1 Kasım seçimleriyle gücüne güç kattığını, dosta düşmana karşı bu milletin ferasetini gösterdiğinin altını çizen Ağbal, "Türkiye Cumhuriyeti'nin 64. hükumetini Sayın Başbakanımız, Sayın Cumhurbaşkanımıza arz etti, Sayın Cumhurbaşkanımız onayladılar. Bayburt'ta doğmuş, Bayburt'ta büyümüş, Bayburt'un toprağından, sütünden çıkmış bu kardeşinizi Maliye Bakanı olarak gören öncelikle Sayın Başbakanımıza, Sayın Cumhurbaşkanımıza bizleri böyle önemli, kıymetli, kutsal bir göreve layık gördükleri için şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim bu önemli görevde utandırmasın" diye konuştu.

Bakan Ağbal, 4 yıl boyunca canla başla çalışacaklarını vurgulayarak, "Gecemizi gündüzümüze katarak vatandaşımızın 1 Kasım seçimlerinde bize gösterdiği teveccühün karşılığında durmak yok, yola devam. Çalışacağız, gayret edeceğiz. Türkiye'yi 2023 hedeflerine en hızlı şekilde, Allah'ın izniyle, sizlerin dualarıyla yetiştireceğiz" dedi.

Haber Ara