Dolar

32,5004

Euro

34,7566

Altın

2.491,61

Bist

9.524,59

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-28 18:46:03

Maçın ardından
PTT 1. Lig'de Göztepe'ye 2-1 mağlup olan Boluspor'un Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, "Sanki iç sahada oynamayı beceremiyoruz gibi bir durum var ortada" dedi.

Karakuş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, erken bir gol bulduklarını ve maçı götürebildikleri noktaya kadar devam ettirdiklerini ifade ederek, "Ama karşı takımın da ciddi pozisyonları var. Bu maç içinde rakibe çok ciddi pozisyonlar verdiğimizi düşünüyorum. Bunun yanında, biraz da sanki erken yorulmalar oldu" diye konuştu.

Maç devam ederken 2 futbolcunun sakatlandığını belirten Karakuş, "Bu da bize zorunlu birkaç değişiklik yaptırmak zorunda bıraktı. Bu anlamda üzgünüz. Mağlup olduk. Ama çok demoralize olmamak gerekiyor. Bu mağlubiyetten çok fazla yıpranmadan çıkıp bu ligin devam ettiğini anlamamız gerekiyor" yorumunu yaptı.

Karakuş, devamlı sıkıntılı ve gergin bir ortamın olduğu bir maç oynadıklarını da sözlerine ekleyerek, "Sanki iç sahada oynamayı beceremiyoruz gibi bir durum var ortada. Ama ben iç sahada herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü, maçı oynamak başka maçı kazanmak başka. Biz o kazanma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Bu anlamda da üzgünüz. Takım içindeki birlikteliği dağıtmadan hızlı bir şekilde konsantre olarak önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadesini kullandı.

Takım olarak, bütün konsantrasyonlarının kazanmak için olduğuna dikkat çeken Karakuş, kazanamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

-Göztepe cephesi

Göztepe Teknik Direktörü Metin Diyadin ise, 2-3 haftadır yakaladıkları iyi oyunu Bolu'da da devam ettirmek için sahaya çıktıklarını belirterek, Ama bu da yetmiyor. Hedefi olan bir takım olduğumuz için skorda da iyi olmamız gerekiyordu. Oyuna iyi başladık. İlk yarıyı 1-0 geride bitirmemize rağmen en az 4-5 tane net pozisyonumuz vardı. Golü bulamadık çok gol kaçırdık" dedi.

Oyun olarak Boluspor'dan daha üstün oldukları kazanmaları gerektiğinin altını çizen Diyadin, "Kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Maç, berabere bitse üzülürdük. Çünkü pozisyon olarak sezon başından beri bu kadar net pozisyona girdiğimiz tek maç Bolu maçı oldu. Bu açıdan üzülürdük" diye konuştu.

Haber Ara