Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-27 01:14:09

Maçın ardından
Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk ekibi Skenderbeu'yu 2-0 yendikleri maçta, güzel bir oyunla sahadan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Albayrak, Skenderbeu maçının kendileri için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Evimizde oynadığımız bu maçı almak durumundaydık. Güzel bir oyunla, 2-0 kazandık. Rusya'daki maçı Lokomotiv Moskova kaybetmiş. O yüzden son maç da bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

Sporting Lizbon karşısında sahadan galibiyetle ayrılacak güce sahip olduklarını vurgulayan Albayrak, "Sporting Lizbon maçını kazanıp, gruptan bir üst tura çıkmak istiyoruz. Portekiz'e gideceğiz, inşallah kazanıp bir üst tura çıkacağız" diye konuştu.

Albayrak, Skenderbeu karşısında Beşiktaş'ın gollerini kaydeden Cenk Tosun'un performansını da değerlendirerek, "Cenk Tosun sezon başında da çok formdaydı. Oynadığı ve süre aldığı zamanlarda, iyi bir futbol ortaya koyuyor ve gollerini atıyor. Çok mutluyuz. Futbolcularımızın her zaman hazır ve katkı sağlıyor olmaları bizim için sevindirici" şeklinde görüşlerini aktardı.

Bir soru üzerine, Beşiktaş taraftarının, takımına ayrı bir sevgi ve tutkuyla bağlı olduğunu anlatan Metin Albayrak, "Tabii ki evimize gitmeyi arzu ediyoruz, ancak hayatın da gerçeği var. Burada oynuyoruz. Takımımız böyle oynadığı sürece, taraftarımız bizi yalnız bırakmaz. Onlar o coşkuyu gösterdikçe, futbolcular da karşılığını veriyor" ifadelerini kullandı.

Haber Ara