Dolar

32,3310

Euro

35,1140

Altın

2.309,53

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-04 18:09:15

Maçın ardından
PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Hüseyin Dağ, "Bugün bizim için önemli olan maçı kazanmaktı. Bunu başardığımız için tüm futbolcularımı tebrik ediyorum" dedi.

GAP Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Dağ, geçen hafta oynadıkları Boluspor maçının son dakikalarında mağlup olmalarının futbolcuların moralini bozduğunu hatırlattı. Dağ, antrenmanlarda futbolcuların moralini düzeltmeye çalıştıklarını söyledi.

Denizlispor maçında çok güzel bir futbol oynamadıklarını ancak alınan 3 puanın çok önemli olduğunu ifade eden Dağ, şöyle konuştu:

"Bu sıcakta oynanan karşılaşmada mücadele eden iki takımın futbolcularını da kutluyorum. İki takım da centilmence mücadele etti. Pozisyonlarımız vardı. Direkten dönen topumuz vardı ancak sadece birini değerlendirebildik. Bu galibiyet, milli maçlar için verilecek ara öncesi bize moral oldu. Sakat oyuncularımızın aramıza katılmasıyla ve fiziksel olarak daha iyi olmamız durumunda daha iyi bir Şanlıurfaspor izleteceğimize inanıyorum."

"Sıkıntılarımız var, biliyorum" diyen Dağ, "Bazı bölgelerde alternatifimiz de yok ancak bu eksiklerimizi kapatmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan maçı kazanmaktı. Bunu başardığımız için tüm futbolcularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

- Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise gol atanın kazanacağı bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, Şanlıurfaspor'un bunu başardığını söyledi.

Maçın ilk 30 dakikasında daha iyi oynadıklarını anlatan Altıparmak, "Rakibimizin neler yapacağını biliyorduk ve dersimize iyi çalıştık. Rakibimizin tek gol silahı Edinho'ydu ve kanatlardan atılacak toplarda etkiliydi. Bir haftadır buna çalıştık. Rakibin tek şansı vardı ve ikinci yarıda bu şanslarını değerlendirdiler. Kontrataklardan bulduğumuz pozisyonlar vardı, onları gole çevirmeliydik ancak atamadık" diye konuştu.

Altıparmak, bu sıcakta ve kötü zeminde futbol oynayan iki takım futbolcularını da tebrik etti.

Haber Ara