Dolar

32,3294

Euro

35,0797

Altın

2.299,00

Bist

8.987,23

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-31 01:08:35

Maçın ardından
Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, PTT 1. Lig'de Alanyaspor'u 2-1 yendikleri maçta takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

İldiz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, hazırlık döneminin başından bu yana çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını, ancak sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını belirtti.

Taraftarların desteğiyle daha iyi yerlere geleceklerine inandığını kaydeden İldiz, "İlk hafta sahamızda beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu haftanın sinyallerini geçen haftadan vermiştik. Kazanmamız gerekiyordu. Bunu başardık. Genel olarak baktığımızda takımın mücadelesinden memnunum. Zaman zaman zorlandığımız anlar oldu. Hala eksiklerimiz var. Bu eksiklikleri hem çalışarak hem de son dakika transferleriyle gidermeye çalışacağız" diye konuştu.

Yücel İldiz, transfer döneminin bitimine çok az bir zaman kaldığını, yönetim ile toplanacaklarını ve gerekli gördükleri takdirde transfer yapacaklarını sözlerine ekledi.

- Alanyaspor cephesi

Alanyaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, Yeni Malatyaspor'u aldığı galibiyetten dolayı kutladığını kaydetti.

Rakiplerinin istekli ve arzulu bir futbol ortaya koyduğunu anlatan Altın, "Maçı kazanma adına sahaya bütün enerjilerini yansıttılar. Aslında kendi takımımdan bunu beklerdim ama maalesef yapamadık. Bir hafta boyunca arkadaşlarımızla rakibimizin olumlu ve olumsuz yönlerini çok iyi analiz ettik. İki maçını da seyrettik. Taktik çalışmalarımızı yaptık. Maalesef sahada istediğimizi göremedik" ifadelerini kullandı.

Erhan Altın, ligin uzun bir maraton olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Olumsuzluklar var, bunu biz gidereceğiz. Benim de hatam olabilir. Bunları düzeltmeye çalışacağız. Kaliteli futbolculardan kurulu, iyi bir takımımız var ama bunu maalesef sahaya yansıtamıyoruz. Hem futbol hem de tempo adına sahada hiçbir şey sergileyemedik. Onun için üzüntülüyüz."

Haber Ara