Dolar

32,3679

Euro

34,9588

Altın

2.325,34

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-28 23:58:49

Maçın ardından
Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımının teknik direktörü Mircea Lucescu, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldıkları maçta kendi takımını beğendiğini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, "Çok iyi bir maç yaptık. Sezon başında çok iyi bir ekibe karşı, çok güzel bir skor aldık. 0-0 çok tehlikeli bir skor, ama her iki taraf için de eşit şans var. Kendi ekibimi beğendim" diye konuştu.

İki takımın da galibiyeti istediğini aktaran Lucescu, "Bu iki ayaklı eşleşmenin ilk maçıydı. Her iki takımı da gördük. İlk yarıda bizim, ikici yarıda ise Fenerbahçe'nin şansı vardı. Gol pozisyonlarını dikkate alırsak, bizim daha çok şansımız olduğunu söyleyebilirim. Kendi takımımla ilgili gördüklerimden memnunum. Her iki takım için de 0-0 biraz kaygan bir skor. Bu durumda her iki takım da ikinci müsabakaya odaklanmalı" ifadelerini kullandı.

Mircea Lucescu, Fenerbahçe taraftarının olağanüstü bir atmosfer oluşturduğuna vurgu yaparak, "Bugün olağanüstü bir taraftar gördük. Türkiye'de herhangi bir statta bulunduğumda bu atmosferi hissediyorum ve takdir ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Brezilya Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden ve verdiği doping numunesi pozitif çıkan, Fenerbahçe karşısında oynattığı Fred'in durumunu yorumlayan Lucescu, "Komplike bir şey yok. Bize Fred'in oynamaması tavsiyesinde de bulunmuşlardı. Bu, gayri resmi bir tavsiyeydi. Bu bir testti. Onunla ilgili resmi bir karar mevcut. Muhtemelen doktorun sorumlu tutulması gerekiyor. 13 kilometre koşan bir futbolcunun herhangi bir ilaca ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Umarım ikinci testi geçecektir" şeklinde konuştu.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara