Dolar

32,3289

Euro

35,0645

Altın

2.300,82

Bist

9.042,15

Maçın ardından

Maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-01 22:34:12

Maçın ardından
TFF 1. Lig'in 6. haftasında Elazığspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Göztepe'nin yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, "Şampiyonluk için 2 puan kayıp 1 puan kazanç, bunu hanemize yazılmış artı olarak kabul edeceğiz." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısına Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk'un, maçın hakemi tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle yardımcı antrenör Saraloğlu katıldı.

Saraloğlu, Göztepe'nin hedefleri olan büyük bir camia olduğunu ifade ederek, "İyi futbol oynamaya çalışan liderliği 5. haftada yakalamış bir takımız. Rakiplerin dirençli olması son derece normal. Rakiplerin futbol oynamaması da bizim için kayıp. Oyunu yavaşlatan, soğutan bir rakip takım ve maalesef buna müsaade eden hakemler... Dördüncü hakem maç süresince bizim kulübeyi ve Okan hocayı takip etti. Rakip kulübeye uğramadı nedense." dedi.

Buruk'un hakemlere oyunun soğutulmasına müsaade edilmemesini söylediği için saha dışına yollandığını öne süren Saraloğlu, Türk futbolunun gelişmesi için hakemlerin de gelişmesi gerektiğini savundu.

Saraloğlu, oyunun sürekli kesilmesinin takımın temposunu düşürdüğünü anlatarak, "Yaptığımız hücumlarda zaman zaman iyi şeyler zaman zaman kötü şeyler yaptık ama bu takım bu ligin en önemli takımıdır. Şampiyonluk için 2 puan kayıp 1 puan kazanç, bunu hanemize yazılmış artı olarak kabul edeceğiz. Oyuncularımıza inancımız tam, önümüzdeki maçlar bizim için daha iyi olacaktır." diye konuştu.


- Elazığspor cephesi


Elazığspor Yardımcı Antrenörü Namet Ateş, istedikleri sonucu aldıklarını dile getirdi.

Yeni statta açılış maçını oynadıkları için mutlu olduklarını aktaran Ateş, "Biz buraya gelirken Göztepe'nin son 3 maçının çok detaylı bir analizini yaptık. Buraya puan için geldik istediğimiz puanı da sonucu da aldık. Yeni statta Göztepe'ye karşı oynadığımız için mutluyuz. Her geçen gün futbolumuzun üstüne bir şeyler koymaya çalışıyoruz, verilen arayı iyi değerlendireceğiz. Göztepe bu taraftarla ve bu futboluyla maç kaybetmez diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Kalecileri Çağlar Şahin Akbaba'nın "bahis operasyonu" kapsamında gözaltına alınmasını hatırlatması üzerine Ateş, soruşturmada gizlilik kararı olduğunu ve kendilerinin de ayrıntılı bilgilerinin olmadığını kaydetti.


Haber Ara