Dolar

32,3755

Euro

34,9680

Altın

2.325,67

Bist

9.057,86

Maçın ardından

Maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-29 01:02:30

Maçın ardından
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında sahasında Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcu Ricardo Quaresma, gol atmasına rağmen skordan dolayı mutlu olmadığını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Quaresma, attığı frikik golünün güzel bir vuruş olduğunu ancak bunun ötesine geçmediğini belirterek, "Maçtan önce hocamızın direktifleri doğrultusunda frikik atan oyunculardan bir tanesi bendim. Topun başına geldim ve güvenim yerindeydi. Golü attım ama skordan dolayı mutlu değilim. Güzel bir gol olsa da onun ötesine geçmedi." ifadelerini kullandı.

Oyunu 90 dakika boyunca kontrol eden tarafın kendileri olduğunu ve oldukça gol şansı yakaladıklarının altını çizen Portekizli futbolcu, "Duran topta, markajda bir adam kaçırmamızdan dolayı gol yedik. Onun dışında maçın hakkı bizim galibiyetimizdi. Şampiyonlar Ligi'nde girdiğiniz pozisyonları değerlendiremeyince böyle sonuçlar doğabiliyor." diye konuştu.

Skorun verdiği güvenle ikinci yarıya biraz rahat başladıklarını aktaran Quaresma, şunları kaydetti:

"Şampiyonlar Ligi seviyesinde yapmamamız gereken bir hareketti. Dolayısıyla hiç bir zaman rahatlamamamız lazım. Duran toptan yediğimiz golden sonra tempo biraz düştü. Buradan hak etmediğimiz bir skorla ayrılıyoruz. İki duyguyu bir arada yaşıyorum. Gol için mutluyum ama skor için üzgünüm. Bir an önce kafamızı kaldırıp cumartesi günü oynayacağımız Çaykur Rizespor maçına odaklanmalıyız."


- Hutchinson: "Yolumuza 2 puan bırakarak devam ediyoruz"


Beşiktaş'ın 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ise ilk yarıda çok organize ve topa baskı yapan bir futbol oynadıklarını belirtti.

Attıkları golden sonra organize oyunlarının devam ettiğini vurgulayan Hutchinson, şu değerlendirmelerde bulundu:

"İkinci yarıya da iyi başladık fakat devamını getiremedik. Rakibimiz golü bulduktan sonra topun gerisinde çok daha iyi bir oyun ortaya koydu. Buradan 3 puanla ayrılmak istiyorduk ama yolumuza 2 puan bırakarak devam ediyoruz. Önümüzde çok önemli bir Napoli maçı var."

Siyah-beyazlıların Alman futbolcusu Andreas Beck de kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını söyledi.

İlk golü bulduktan sonra morallerinin yükseldiğini, yedikleri golün ardından ise hayal kırıklığı yaşadıklarına dikkati çeken Beck, kaybedilen 2 puan dolayısıyla mutsuz olduklarını ifade etti.


Haber Ara