Dolar

32,3288

Euro

35,0948

Altın

2.295,22

Bist

9.045,48

Maçın ardından

Maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-29 00:42:05

Maçın ardından
Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Tolgay Arslan, Dinamo Kiev karşısında yaptıkları hataları iyi analiz etmeleri gerektiğini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Dinamo Kiev ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ın orta saha futbolcu Tolgay, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Maalesef 3 puan kaçtı. İlk yarı iyi başladık, baskı kurduk ve golü bulduk. Pozisyonlara girdik ama maalesef atamadık. Hatalarımızı iyi analiz etmemiz lazım." dedi.

İkinci yarıda oyundan koptuklarını dile getiren siyah-beyazlı futbolcu, "Baskılarımız iyi değildi. Rakibimize çok alan verdik. Ben ve Atiba için ikinci yarıda çok büyük bir alan vardı, çok koşturduk. Adamlara yetişemedik. Zaten 3 orta saha oynadılar. İkinci yarıyı iyi analiz etmemiz gerekiyor. Korkmaya gerek yok. Bu taraftarla, bu takımla, bu hocalarla büyük işler başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

İlk yarıdaki tempoyu Napoli deplasmanında devam ettirdikleri taktirde 3 puanla dönebileceklerini vurgulayan Tolgay Arslan, şöyle konuştu:

"UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçımız var. Kimseden korkmuyoruz. Kendi oyunumuzu oynayacağız. Napoli'de de ilk yarıdaki tempoyu 90 dakika tutarsak 3 puanla dönebiliriz. Şimdi Çaykur Rizespor maçımız var. O da önemli bir maç. O yüzden bu maçı iyi analiz etmemiz lazım. Ligde de puanlar almamız gerekiyor. İlk haftadan beri eski formumu tutmaya çalıştım. İyi maçlar çıkardım tabii ki hoca başka kararlar verdi. Kabul etmen, idmanlarda iyi çalışman ve şansını beklemen lazım. Bunların hepsini ben yapıyorum. Şansın gelince de formayı alman ve bir daha bırakmaman gerekiyor."


Haber Ara