Dolar

32,3546

Euro

34,9507

Altın

2.325,47

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-25 22:02:39

Maçın ardından
TFF 1. Lig'in 5. haftasında Giresunspor'u 2-0 yenen Elazığspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, "Ayaklarımızın yere basması gerektiğini biliyoruz. Bu oyunun devamını getirmek zorundayız." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantında konuşan Temizkanoğlu, alınan galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik etti. Karşılaşmanın ilk yarısında muhteşem bir oyun sergilediklerini dile getiren Temizkanoğlu,oyuncuların galibiyete inandığını ve play-off çerçevesinde bir oyun sergilediklerini ifade etti.

Takım olarak bir geri dönüş yaşadıklarını aktaran Temizkanoğlu, "Ayaklarımızın yere basması gerektiğini biliyoruz. Bu oyunun devamını getirmek zorundayız. İşte kadromuz bu. Oyuncularımın hepsinin alnından öpüyorum." diye konuştu.

Kritik bir galibiyet aldıklarını söyleyen Temizkanoğlu, şunları kaydetti:

"İnsanlar buraya gelip bizi destekledi. Bizi destekleyenlere, televizyon başında dua edenlere teşekkür ediyorum. Çok ihtiyaç duyduğumuz bir galibiyeti aldığımızı söyleyebiliriz. Giresunspor, son dönemlerde oynadığı maçlara baktığınızda mağlubiyeti olmayan bir takım. İki galibiyet ve iki beraberliği vardı. Transferlere oldukça fazla para harcamıştı ama ona rağmen biz bu kısıtlı kadromuzla muhteşem bir galibiyet aldık."


VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara