Dolar

32,5892

Euro

34,7861

Altın

2.421,91

Bist

9.645,02

Maçın ardından

Maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-29 02:34:53

Maçın ardından
TFF 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, Samsunspor galibiyetiyle ilgili "Hak ettiğimiz bir galibiyet. Net ve güzel pozisyonlarımız vardı." değerlendirmesinde bulundu.

Buz, maç sonrası katıldığı basın toplantısında, geçen hafta ilk galibiyetlerini aldıklarını ve galibiyetin devamının gelmesi gerektiğini belirtti.

Takım olarak iyi oynadıklarını düşündüklerini dile getiren Buz, "Hak ettiğimiz bir galibiyet. Net ve güzel pozisyonlarımız vardı. Galibiyet Malatya'ya ve bu güzel seyirciye armağan olsun. Her şeyden önce güzel bir maçtı. Bildiğiniz gibi 6 futbolcu kaldı, diğer arkadaşlarımız yeni." dedi.

Potansiyelli bir takımları olduğunu ve çalışarak üstüne koyacaklarını kaydeden Buz, "Çok çalışmalıyız. Rakiplerimize baktığımız zaman kolay değil, her hafta mücadele etmek durumundasınız. 2. maçımızı kazandığımız için çok mutluyuz. Seyircimize teşekkür ediyorum, inanılmaz şekilde bizi desteklediler." diye konuştu.

Hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurgulayan Buz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Denizlispor maçında hazır olacağımızı düşünüyorum. Çalıştığımız zaman Cenab-ı Allah'ın vereceğini düşünüyorum. Güzel bir takımımız var. İnşallah hedeflediğimiz play-off'a gelip ondan sonra Süper Ligi görmek istiyoruz. Erken olsa dahi önemli puanlar almak, bunun devamını getirmemiz gerekiyor."

- "Oyuncuların iyi mücadelesi 3 puandan değerli"

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır da sahada iki takımın da güzel mücadele ettiğini aktararak, dezavantaja rağmen oyuncularının iyi mücadelesinin kendisine göre 3 puandan daha değerli olduğunu belirtti.

Sahada pozitif bir futbolun oynandığını dile getiren Korukır, "Ben çok önemli bir şehrin teknik direktörüyüm, bundan onur ve gurur duyuyorum. Sezonun başında ayrılabilirdim, çok teklifler aldım ama çok mutluyum orada. Bugün sol bek oynayan Ramazan Özcan hayatının 2. profesyonel maçına çıkıyor." ifadelerini kullandı.


Haber Ara