Dolar

32,5561

Euro

34,8438

Altın

2.432,17

Bist

9.722,09

Maçın ardından

Maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-08-28 00:48:59

Maçın ardından
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'u 1-0 yenen Gaziantepspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, Orkan Çınar'ın kendi çabasıyla attığı golle 3 puana kavuştuklarını söyledi.

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, alınan 3 puanın kendilerine moral ve motivasyon olarak iyi geldiğini kaydetti.

Takımla beraber çalışmalara geç başladığını hatırlatan ve transfer çalışmalarında da geciktiklerini dile getiren Kartal, "Öncelikle aramıza geç katılan oyuncularımız var. Her hafta onları takıma kazandırmayı düşünüyoruz. Bir taraftan da transfer çalışmalarımız var. Bazı oyuncularımızla anlaştık ancak bölgesel sorunlar yüzünden bu oyuncular gelmedi. Yani zor şartlar altında olan bizim takımımız." diye konuştu.

Transfer eksikleri nedeniyle çok genç oyuncularla maça başladıklarını hatırlatan Kartal, bilimsel bir çalışmayla her hafta rakip takımları incelediklerini anlattı.

Trabzonspor karşısında oyuncuların ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyduğunu aktaran Kartal, şöyle konuştu:

"İlk yarıda girdiğimiz pozisyonlar oldu. İkinci yarıya da iyi başladık. Rakip takımımız da iyi oynadı ama girdikleri pozisyonları değerlendiremedi. Maçın sonlarında da iyi mücadele ettik. Orkan'ın kendi çabasıyla attığı bir gol var ve bu golle 3 puana kavuştuk. Takımımıza ve şehrimize bu galibiyet hayırlı olsun."


- Trabzonspor cephesi


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti.

Yeni kurulan bir takım olduklarını ifade eden Yanal, "Bugün aksiyonu bol bir oyun olmadı. Yatan, yerden kalkmadı. Bu kadar su molasına da gerek yoktu. Dolayısıyla uzun süreli bir tempo yakalanamadı. İkinci yarıda oyunu çevirmemiz gereken dakikalar oynadık. Duran toplarda girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Yeni kurulan bir takımız. Zaman zaman iyi mücadele ediyoruz. En kısa süre içerisinde toparlanabilecek bir takımız. Eksik yönde futbolcularımız var. Rakibin bugünkü oyunda istediği strateji tuttu, biz ise stratejimizi sonuca çeviremedik." ifadelerini kullandı.


Haber Ara