Dolar

32,5968

Euro

34,7917

Altın

2.492,22

Bist

9.524,59

Macin ardindan

Macin ardindan

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-02-15 00:04:06

Macin ardindan
Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü,"Biz iyi bir takımız. Bu işin sonunu Allah'ın izniyle getireceğiz" dedi.

Özköylü, 1461 Trabzon'a karşı alınan 3-1'lik galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Boluspor'a karşısında alınan mağlubiyetin bu karşılaşmaya yansıdığını dile getiren Özköylü, "İyi oynadık, iyi bir galibiyet aldık. Ama çok daha iyisini yapabilecek bir takımız. Bir an önce sonuç alma isteği, beklentilere cevap verme isteği maalesef istediğimiz oyun anlayışının dışına çıkmamıza neden oluyor. Ama bugün usta ayaklarımızın, tecrübeli oyuncularımızın katkısıyla önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Rakibin ligin alt sıralarından kurtulmak için mücadele ettiğini belirten Özköylü, 1461 Trabzon'un genç ve koşan bir takım olduğunu ifade etti.

Hedefe ulaşmak için daha dikkatli ve daha akıllı hareket etmeleri gerektiğini aktaran Özköylü, "Bu saatten sonra her üç puan çok kıymetli. Bundan sonra rakip dediğimiz takımlarla çok ciddi maçlar oynayacağız. inşallah her şey istediğimiz gibi olur. Biz iyi bir takımız. Biz bu işin sonunu Allah'ın izniyle getireceğiz. Herkesin destek olmasını bekliyoruz. Şuanda birlik olma zamanı. Adanaspor şuan lider, biz iki puan arkasındayız İlk dört takım arasındayız. İki takımın böyle başarılı olması ne güzel. Adana için büyük bir gurur ve sevinç kaynağı olması lazım. Bugünkü galibiyet için futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.


- 1461 Trabzon cephesi


1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak ise müsabakanın tempolu başladığını ve Adana Demirspor'un kazanmayı arzuladığını söyledi.

Rakibin atak oyuncularını önde oynatacaklarını bildiklerini ifade eden Akbayrak, "Buna karşın alanları iyi kapattık. Oyun içerisindeki rakip organizasyonlarında gol yemedik ama duran toplardan çok ciddi savunma hataları nedeniyle iki gol yedik" dedi.

İkinci yarıya oyunu dengelemek için çıktıklarını dile getiren Akbayrak" Fakat istediğimiz gibi olmadı 3'üncü golde de çok basit hata yaptık. İlk 45 dakikalık oyundan memnunum. İkinci yarıda sahada daha iyi olan takım olabilirdik ama bunu başaramadık. Yenildiğimizi için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Haber Ara