Dolar

32,5104

Euro

34,5660

Altın

2.490,54

Bist

9.548,09

Hürriyet ve Radikal de CHP'liler ile izledi

Gezi ve Validebağ'da 'ağaçlar kesilecek' diyerek ortalığı ayağa kaldıran Doğan Grubu medya organları Yalova'daki ağaç katliamını görmezden geldi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2014-11-27 16:51:02

Hürriyet ve Radikal de CHP'liler ile izledi

Tüm manşetlerini Gezi'ye ayıran Hürriyet ve Radikal tek satır haber yapmadı. Grubun ajansı DHA abonelerine haber bile geçmedi. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise ortalıkta yok.

Yalova'nın Tonami Meydanı'nda yapılacak olan köprülü üst kavşak nedeniyle bölgede bulunan 180 ağaç çevrecilerin tüm tepkilerine rağmen sabah erken saatlerinde Yalova Belediyesi ekipleri tarafından kesildi.

Ağaçlara ideoloji ayrımı

Gezi Parkı'nda sökülen ağaçlar için günlerce yayın yapan Hürriyet'in internet sitesi tek satır haber yapmadı. Grubun internet sitesi Radikal de benzer tavrı takınarak, Yalova'daki belediye CHP'li olunca kesilen 180 ağacı çevre katliamı olarak görmedi.

DHA haberden mahrum bıraktı

Gezi olayları sırasında 24 saat canlı yayın yapan Doğan Haber Ajansı ise bugün, Yalova haberini abonelerine servis etmedi.

CHP'NİN SESİ KISILDI

Gezi Parkı eylemcileriyle beraber sokağa dökülen CHP'li vekillerden ise kesilen ağaçlar için henüz bir açıklama gelmedi. Yalova'da gözler Gezi Parkı'nda nöbet tutan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'i ve Gezi için yürüyüşlere katılan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi aradı.



"MECBUR KESECEĞİZ"


Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman, Tonami Meydanı’nda yapılacak köprülü kavşak için ağaçların kesilecek olmasına tepki gösterilmesi ile ilgili olarak, "Türkiye’de 30 santimetre çapında bir ağacı sökecek ne ekipman ne teknoloji var. Dolayısıyla onları söküp alma şansımız yok, kesilecek” demişti.

Yeni Şafak

Haber Ara