Dolar

32,5140

Euro

34,5735

Altın

2.491,52

Bist

9.548,09

Yazıcıoğlu CHP'yi böyle eleştirmişti: Sen bela mısın?

CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na desteğini açıklayan ama tabanından büyük tepki gören BBP'ye Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözleri ile hatırlatma...

11 Yıl Önce Güncellendi

2014-07-23 09:30:02

Yazıcıoğlu CHP'yi böyle eleştirmişti: Sen bela mısın?
TİMETURK-HABER MERKEZİ
BBP Genel Başkanı Mustafa Desticibir basın toplantısı düzenleyerek, CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek açıklaması yapmıştı. Ancak Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, tarafından "CHP'ye vagon" olmakla suçlamıştı. Açıklamada, '' MUSTAFA DESTİCİ, cemaatini de alıp gidecektir. Ve yine bizler, onların bu harekete verdiği zararları da izale etmek üzere burada olacağız'' ifadeleri yer alıyordu.

Partide bu tartışmalar sürerken , Büyük Birlik Partisi'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun 2007'deki Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde yapmış olduğu CHP ile ilgili yaptığı açıklamalar ortaya çıktı.

BBP'nin Kurucu ve Onursal Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ise o gün CHP ile niye yan yana olamayacağını çok net ifadelerle açıklıyor.



MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN CHP YORUMU: SEN BELA MISIN?

Yazıcıoğlu'nun sosyal medyada da yoğun bir şekilde paylaşılan CHP ile ilgili değerlendirmesinde, "Bugün CHP ile koalisyon yapacağım mı yapmayacağım mı diye sözde gündeme getiriliyor. Ben milletin müdafaasını yapacağım. Cumhuriyet Halk Partisi benim inanç ve değerlerime karşı... Cumhuriyet Halk Partisi halka inanmıyor. Cumhuriyet Halk Partisi halkın iradesine güvenmiyor. Cumhurbaşkanını Meclis'e seçtirmem diyor. O zaman halk seçsin diyorsunuz. Halka da seçtirmem diyor. Sen bela mısın? Ne istiyorsun o zaman? Benim istediğim olu, benim istemediğim olmaz diyor? Halbuki ben diyorum ki; Milletin istediği olur. Milletin istediğinin yanında yer alırız biz." diyor.

Haber Ara