Dolar

32,3810

Euro

35,0489

Altın

2.326,46

Bist

9.095,41

M.Ali Şahin: Gülen için en uygunu Hayırsız Ada

AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, darbe girişiminin şüphelisi Fethullah Gülen ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu...

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-25 05:27:53

M.Ali Şahin: Gülen için en uygunu Hayırsız Ada

Ajanslarda yer alan habere göre; AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, darbe girişiminin arkasında olmakla suçlanan Fethullah Gülen için en uygun yerin, ‘Hayırsızada' olduğunu söyledi.

ABD'nin Gülen'i Türkiye'ye iade edeceğine inandığını söyleyen Şahin, “Türkiye'ye iade edildiğinde ona da uygun bir ada buluruz. Hatta Abdullah Öcalan'la komşu olmasını gönlümden geçiriyorum. Neresi olabilir? Ona en uygun ada; Hayırsız Ada'dır. İmralı'nın hemen yanında ki Hayırsız Ada" dedi.

'ÖCALAN İLE GÜLEN ARASINDA FARK VAR MI?' 

Memleketi Karabük'te 'Demokrasi nöbeti' tutanlarla bir araya gelerek yatsı namazına kılan AK Partili milletvekili, "Karabük'ün son zamanlarda 4 şehidi oldu. İkisi PKK, ikisi ise FETÖ'nün saldırıları ile gerçekleşti. FETÖ terör örgütü ile PKK arasında ne fark var? Terörist başı Abdullah Öcalan ile Fethullah Gülen arasında var mı bir fark? O nedenle nasıl ki PKK terör örgütünün elebaşısı İmralı'da cezasını çekiyorsa, FETÖ terör örgütünün başı Fethullah Gülen de Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetinin uğraşları sonucu inanıyorum ki Türkiye'ye iade edilecektir. O da Türkiye'ye gelecek, bağımsız yargı organları karşısında yargılanacak ve bu hain davranışlarının Türkiye'ye karşı, milletimize karşı girişmiş olduğu bu hain eylemlerinin hesabını verecektir” diye konuştu.

‘FRANSA'DA 1 YILDIR OHAL VAR'

AB ülkelerinin olağanüstü hal ilan etti diye Türkiye'yi eleştirdiğine dikkat çeken Şahin, şunları söyledi:

"Fransa'da 1 yıldır olağanüstü hal var, onlara niye bir şey demiyorsunuz? Almanya'da olağanüstü hal ilan etti, niye onlara bir şey söylemiyorsunuz? Niye Türkiye olağanüstü hal ilan edince demokrasiden çıkmış gibi yorumlar yapıyorsunuz? İkiyüzlüsünüz, inandırıcı değilsiniz, çifte standart uyguluyorsunuz. Bütün bunlar milletimizin ve devletimizin farkına vardığı hususlardır."

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara