Dolar

32,5886

Euro

34,7701

Altın

2.506,65

Bist

9.693,46

Lucescu'nun Oğlu: Babam başka bir takım çalıştıracak

Mircea Lucescu'nun oğlu olan Razvan, babasının Shaktar Donetsk'ten ayrılacağını ve başka bir takım çalıştıracağını söyledi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-06 20:51:35

Lucescu'nun Oğlu: Babam başka bir takım çalıştıracak

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran Mircea Lucescu'nun oğlu olan Razvan Lucescu, babasının Shakhtar Donetsk'e veda edeceğini ve büyük ihtimalle de başka bir takım çalıştıracağını söyledi.

"ÜNİVERSİTELERDE DERS OLARAK OKUTULMALI"

Razvan Lucescu açıklamasında, "Babam yorulmadı, bence evde boş boş oturmak daha yorucu olurdu. Belki de artık ayrılma zamanı. Ne olursa olsun, 12 yıl boyunca yaşananlar onun için harikaydı. Son 2 yılda yaptıkları ve yaşananlar ise, üniversitelerde ders diye okutulmalı." dedi.

TÜRK BASINININ İDDİASI ŞU ŞEKİLDEYDİ

Mircea Lucescu'nun, teknik direktörlük için kendisine teklif götüren Galatasaray yöneticilerine, hoca olarak oğlu Razvan'ı önererek, kendisinin de sportif direktör olabileceğini söylediği iddia edilmişti. 70 yaşındaki hocanın, emekli olması da gündeme gelirken; yaşı nedeniyle futboldaki yüksek tempoya ayak uydurmakta güçlük çektiği, bu yüzden oğlunu teknik direktör yapıp kendisini arka planda tutarak bir takımla anlaşmak istediği belirtiliyordu

GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK

Lucescu, Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geldiğinde, "Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. İstanbul'a seve seve dönerim. Galatasaray benim her zaman kalbimde. Durumu biliyorum, Galatasaray'ı seviyorum. Detayları sezon sonunda konuşuruz" diyerek Florya'ya geri dönüşe yeşil ışık yakmıştı.

Haber Ara